Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01945
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.728 / 18.328
Boligtype
Villa
Opført
1954
Energimærke
F
Boligareal
102 m2
Kælder
60 m2
Grundareal
505 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.411 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.955 kr.

Holmelinsvej 19
2800 Kongens Lyngby

NATUR-
SKØNT
OMRÅDE

Nu får I muligheden for at erhverve jer nøglerne til dette hus med en børnevenlig beliggenhed på Holmelinsvej 19 i Kongens Lyngby. Nærområdet byder på skole samt børnehave, og I får samtidig nem adgang til de naturskønne områder ved Lyngby Sø og Furesøen. I når også hurtig København med offentlig transport, mens kvarterets naboskab er velfungerende – nuværende ejer har boet her i mange år, og har været glad for området og naboerne. Boligen er omkranset af en spændende og frodig have med blandt andet en del frugttræer.

I finder også farverige rododendronbuske, et ældre valnøddetræ samt mange andre interessante beplantninger. Haven synes privat og solrig, og ved huset finder I en praktisk lukket garage. Selve boligen breder sig over 102 kvadratmeter fordelt på halvandet plan med en kælder. Gennemgående i huset vil I se egetræsparketgulve, der eventuelt kan nedslibes. På førstesalen får I tre værelser med skråvægge, og heroppe ligger også et badeværelse af ældre dato med badekar og tagvindue, som giver et godt lysindfald i rummet.

I stueplan gemmer der sig en dejlig vinkelstue med udgang til den overdækkede terrasse og havestuen. En skydedør lukker af ud til gangen, og herude fører trappen op til førstesalen. Køkkenet har hvide elementer og vægfliser samt plads til en hyggelig spisekrog, hvor I kan nyde en kop kaffe, inden dagen for alvor starter. I kælderen finder I fire disponible rum og et vaskerum, hvorfor der er masser af plads til opbevaring eller kreative anvendelsesmuligheder. Her på Holmelinsvej får I mulighed for at skabe jeres eget hjem. Kom ud og slip boligdrømmene løs. Book en fremvisning!