Sagsdata

Sagsnr.
JNF01143
Kontant
11.950.000
Udbetaling
600.000
Brutto / netto
46.951 / 42.186
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1883
Energimærke
D
Boligareal
157 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.273 kr.
Forbrug pr. mdr.
911 kr.

Gothersgade 93C, 3.
1123 København K


TOPPEN
I KBH. K

Mellem Rosenborg Slot og Kongens Have mødes visioner, design og Danmarkshistorie i et kompositorisk mesterværk, der udfolder sig i en lejlighed på Gothersgade 93 C. Her kan man se frem til en moderne bolig, der strækker sig over to plan. Historien starter under anden verdenskrig, hvor bygningen blev brugt til at trykke løbesedler til tyskerne, indtil den blev bombet og senere genopført i beton. Det betyder, at lydisoleringen er i særklasse i forhold til den centrale placering, men dette er blot en af de herlighedsværdier, der kendetegner jeres nye hjem. Ideer er blevet til virkelighed gennem arkitektfirmaet Over Byen, hvor pennen er ført af Partner Christian Lund. Alt inventar i lejligheden er fjernet, og det blanke lærred er nu en genistreg med eksklusivt interiør fra Vola, Gaggenau og Multiform, og samtidig er den digitale oplevelse designet med Google Home og mulighed for at styre alt digitalt via sin mobil bla. med belysning fra Phillips Hue og lyd fra B&O. I køber ikke blot en lejlighed, men en livsstil, hvor et luksuriøst oplevelsesdesign er tilpasset lejlighedens to plan.

På første etage venter et soveværelse med walk-in-closet, der er udført med låger i røget eg fra Frederiksberg Møbelsnedkeri. Det luksuriøse badeværelse konnoterer et atelier i New York, hvor maling skødesløst er spildt, og denne effekt på fliserne harmonerer med badekarret, Corian-dobbeltvasken og Arne Jacobsens designklassiske armaturer i den sjældne, sorte nuance, gun metallic. Etagen folder sig videre ud med et kontor, hvorfra en trappe fører til næste niveau, hvor det stoiske Multiform-køkken poetisk forener forskellige nuancer af egetræ. En specialdesignet køkkenø er velplaceret mellem skabsvæggen og det imponerende glasparti, der flankerer alrummet og stuen. Bekvemmelighederne i køkkenet omfatter blandt andet Quooker, cooler og alt andet hvad hjertet kan begære.


Trumfen må dog være altanen med vue mod den ikoniske kuppel på Marmorkirken og den sublime beliggenhed i Indre By, hvor I bogstaveligt talt får byen for jeres fødder.