Sagsdata

Sagsnr.
JN07836
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
26.374 / 23.462
Boligtype
Villa
Opført
1967
Ombygget
1978
Energimærke
C
Boligareal
255 m2
Grundareal
1.530 m2
Stuer/Vær./Etager
2/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.870 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.342 kr.

Gammel Holtevej 47
2840 Holte

HER ER
NATUREN
DIN NABO

Her er den perfekte ramme for den kreative familie, der elsker plads til at udfolde sig og til at være sammen med venner, familie og dem, der bare lige kom forbi. For enden af den idylliske Gammel Holtegade lige midt i Nordsjællands smukkeste natur giver den charmerende bolig plads til at fordybe sig i ro og fred – og rum til at lade fantasien spille i fælleskab. Glem spabad, quookers, fjernbetjent gardinhejs og robotplæneklipper. Boligen emmer af velholdt autenticitet, atmosfære og funktion. Her trives kunstnernatur og livsglæde sammen med en aktiv livstil tæt på naturen.

I får jeres egen låge direkte til stien langs golfbanen, der fører til et utal af løberuter, mountainbike-stier og romantiske gåture i Rude Skov og Søllerød Naturpark. Hils på bålpladsen i haven og klap det smukke valnøddetræ i forhaven. Overvej, hvor urtehaven skal ligge. Plads er der nok af – også i den murede garage med udhuse. Gå så på opdagelse i de 255 charmerende m2, hvor hjertet er det store køkken/alrum med et klassisk kvalitetskøkken fra Køkkensnedkeren, viktualierum med plads til vin og hjemmesyltede lækkerier og det rustikke badeværelse i forlængelse af påklædningsværelset. Stop op i stuen og nyd udsigten mod haven og skoven. Den store terrasse har plads til pavilloner, langborde og masser af gæster, når I fejrer alle familiens store dage.

Fra trappen i køkkenet kommer du op på 1. sal. To gode værelser og et badeværelse til børnene – og du kan etablere flere værelser efter behov. En stor møblerbar repos og et fantastisk rum med loft til kip og plads til begejstring. Lige nu bliver det brugt til kontor, men du kan også tænke legerum, atelier, skriveværksted eller noget helt femte. På førstesalen kan I trække jer tilbage og være jer selv, mens I realiserer drømme og projekter. Ovenikøbet får teenagebørnene egen indgang via den udvendige trappe, så de kan have gæster uden at hele familien behøver være med. I har 5 min. til Trørødskolen, 25 min. i bus til København og indkøbsmuligheder i gå-afstand.