Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01973
Kontant
2.045.000
Udbetaling
105.000
Brutto / netto
8.370 / 7.383
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1939
Energimærke
C
Boligareal
62 m2
Stuer/Vær.
1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.563 kr.
Forbrug pr. mdr.
650 kr.

Bremensgade 15, 1. th.
2300 København S

SÆT DIT
EGET
PRÆG

Foreningen Bremergården er en lille oase med rigtig godt styr på økonomien. Bremergården byder på det hele. Her får du fælleslokale, stort fællesvaskeri, træningslokale, pulterrum, cykel kælder og hyggelig gård med grillplads, legeplads og spiseområde. Bremergården ligger i den ende af Bremensgade som er delvist lukket, hvilket gør området stille, til trods for den centrale placering i Københavns byliv. For enden af Bremensgade ligger Lergravsparken Metro, og Strandparken er blot 5 minutter derfra på cykel.

Kgs. Nytorv og centrum af City er blot 3 stop derfra med Metro, eller ca. 10 minutter på cykel. Lejligheden sælges som 1. gangs salg og trænger til istandsættelse. Du ankommer i fordelingsentré med plads til sko og overtøj og med lille indbygget skab. Lejligheden byder på badeværelse med separat bruseplads, rummeligt køkken med masser af skabs- og bordplads, lille børneværelse/kontor, stort soveværelse samt stor lys stue med udgang til altan.

Her har du alle muligheder for at få en billig centralt beliggende lejlighed med mulighed for indretning/istandsættelse efter eget ønske. Lejligheden er oplagt som forældrekøb eller dele-lejlighed.