Åbent hus: 16/6 kl. 12:25-12:50

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01962
Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Brutto / netto
34.624 / 30.604
Boligtype
Villa
Opført
1935
Ombygget
1976
Energimærke
E
Boligareal
163 m2
Kælder
72 m2
Grundareal
1.197 m2
Stuer/Vær./Etager
2/10/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.197 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.295 kr.

Fuglevadsvej 21A
2800 Kongens Lyngby

UNIK
UDSIGT
& GRUND

På en unik adresse i det eftertragtede Fuglevadskvarter finder I denne skønne villa, der med masser af plads og en veldisponeret ruminddeling byder på et væld af muligheder. Her er tilmed en vidunderlig have med udsigt over skoven. Kort sagt, så forener beliggenheden på fineste vis naturens imponerende vidder med byens mange tilbud. I får en central placering med gåafstand til centrum af Lyngby, men samtidig i helt frie rammer tæt på Mølleøen og Sorgenfri Slotspark. Som ekstra bonus er I ligeledes mindre end 500 meter fra Fuglevad Station, hvorfra I kan stå på Rådhuspladsen inden for 25 minutter.

Villaen fra 1935 har en spændende arkitektonisk fremtræden, som allerede fra første øjekast giver indtrykket af en enestående bolig. Gulstensfacaden flankeres af store, grønne buske og byder jer flot velkommen med en mørk hoveddør og et hjulvindue over. Indenfor gennemstrømmes hjemmet af et dejligt lys, som ledes ind via vinduespartierne, der ydermere sikrer en behagelig atmosfære. Stueetagens trumf er den højloftede stue med en rustik brændeovn og direkte udgang til haven gennem franske døre. I kan også tilgå endnu en stue, denne med klinkegulve og brede skydedøre mod terrassen. Især herfra kan I betragte vuet mod skovens terræn.

Videre ligger et ældre, funktionelt køkken samt ét værelse, mens førstesalen udfolder sig med yderligere tre værelser og et badeværelse med badekar. I får desuden bonuskvadratmeter i den højloftede kælder, der rummer endnu et badeværelse samt tre disponible rum. Haven fremstår yderst charmerende med blomstrende buske og høje træer, mens udsigten fuldender idyllen. Ud for stuen ligger en fliseterrasse, hvor I kan nyde middage under åben himmel – og som en lille detalje er der et havehus i bunden af græsplænen med gulvvarme og telefon til huset. Ring for en fremvisning.