Sagsdata

Sagsnr.
JN07872
Kontant
3.745.000
Udbetaling
190.000
Brutto / netto
15.218 / 13.330
Boligtype
Villa
Opført
1955
Ombygget
1962
Energimærke
E
Boligareal
146 m2
Grundareal
1.187 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.490 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.746 kr.

Humlebæk Strandvej 127
3050 Humlebæk

SKØN
VILLA
MED POOL

Børnefamilien får yderst fortrinlige vilkår i denne skønne etplansvilla i Humlebæk med gåafstand til Øresund og hverdagens fornødenheder. Et trumfkort er desuden det store, vestvendte terrasseområde med en lækker pool – ideelt til de lune sommermåneder. Beliggenheden er noget nær perfekt på disse kanter, da der er under 300 meter til Børnehusene Humlebæk og kort efter ligger skolen – det hele nås trygt via fortovet. Ligeledes er I tæt på Sletten Havn med mulighed for at besøge isboden, restaurant Sletten og fiskehandleren. Hertil kommer nem adgang til Kystbanen med forbindelse til København.
Ejendommen byder på en spændende planløsning med plads til hele familien, og hjemmet præsenterer sig overordnet meget indbydende. Gennem tiden er huset renoveret, hvor seneste skud på stammen er badeværelset fra 2017 og poolen fra 2016.

Inden døre møder I en lys atmosfære, og til tider føles det nærmest som at bo i et sommerhus med alle de mange vinduespartier. De kommer især til sin ret i de to sammenhængende stuer, hvor der fra spisestuen med olieret bøgeparketgulv er et herligt vue ud til poolen. Den bagerste stue har til gengæld en pejs til hyggestunderne, og så kan I også tilgå ét af hjemmets tre værelser. De resterende to værelser befinder sig i modsatte ende af boligen ved det nydelige badeværelse med gulvvarme – bemærk også de dekorative fliser på gulvet og i brusenichen.

Hjemmets amatørkok kan fornøje sig i det tosidede køkken med egeparketgulv. Interiøret er sort – også på bordpladen, hvori induktionskogezonen er integreret, mens pyrolyseovnen er placeret i ergonomisk højde. Lige ved køkkenet gemmer bryggerset med gulvvarme sig. Ude vil børnene elske at indtage poolen, og så kan I nyde et afslappende øjeblik i liggestolen på den vestvendte terrasse.