Åbent hus: 16/6 kl. 12:45-13:05

Sagsdata

Sagsnr.
JN07878
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.386 / 18.136
Boligtype
Villa
Opført
1969
Energimærke
E
Boligareal
139 m2
Grundareal
1.200 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.304 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.612 kr.

Bakkefaldet 28
2840 Holte

LYS OG
GEDIGEN
VILLA

På et lukket vænge midt i et børnevenligt villakvarter i Gl. Holte finder I denne flotte og gedigne kvalitetsvilla. Her er tale om en exceptionelt lys og indbydende bolig, hvis indretning giver jer maksimalt udbytte af dagslyset. Boligarealet suppleres af en dejlig udestue, og hertil kommer et anneks i boligkvalitet og en herlig have med et stort, solrigt terrassemiljø.

Kvarteret ligger tæt på Rude Skov, og nærområdet har foruden skoven mange tilbud til det aktive fritidsliv. I får nem adgang til indkøb, og pendlere med dagligt ærinde i hovedstadsområdet kan glæde sig over hurtig adgang til motorvejen.

I kommer til at bo dejligt privat og tilbagetrukket på en koteletgrund, og villaen er orienteret således, at opholdsrummene får et gavmildt, naturligt lysindfald. Dette får I ikke mindst glæde af i boligens to forbundne stuer, som i øvrigt begge har smukt sildebensparket i egetræ.

Dagligstuen har pejseindsats og adgang til en dejlig udestue med ydervægge helt i glas samt opvarmning fra terrassevarmere. Både fra dagligstuen og fra spisestuen er der udgang til et skønt og solrigt terrassemiljø fra 2018, som takket være en stor glasskydedør fra spisestuen nærmest bliver en del af boligarealet i sommermånederne.

Køkkenet, som har klædeligt inventar i kirsebærtræ med massive bordplader i samme materiale samt i sten, fremstår i utrolig velholdt stand, og rummets indretning med grovkøkken og bryggersfaciliteter i den ene ende og spiseplads i den anden er både praktisk og behagelig.

En fordelingsgang forbinder de to værelser, hvoraf det ene har skabsvæg, med husets badeværelse, og yderligere er der et gæstetoilet ved entréen. Via terrassen er der herudover adgang til et lækkert anneks i boligkvalitet fra 2015, der både kan fungere som gæsteværelse og hjemmekontor.

Kontakt os for en fremvisning, hvor I får alle detaljerne ved denne smukke og gedigne villa med.

Kort beskrivelse