Sagsdata

Sagsnr.
JNF01150
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
28.396 / 25.051
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1960
Ombygget
2010
Energimærke
B
Boligareal
148 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.477 kr.
Forbrug pr. mdr.
750 kr.

Drechselsgade 4A, 4. TV.
2300 København S

ATTRAKTIV
INVESTERINGS-
LEJLIGHED

Oplagt investerings lejlighed uden bopælspligt i den populære ejendom STAY på Bryggen. Potentiel årlig lejeindtægt på 480.000 kr, efter fee til professionelt udlejningsfirma.

På en unik beliggenhed på Islands Brygge i anden række fra vandet venter denne udsøgte New Yorker-inspirerede lejlighed med to solrige altaner og Københavns største tagterrasse. Desuden er der lave fællesudgifter, ideelle parkeringsmuligheder. Blev en del af et fantastisk koncept. Du vælger selv. Adgang til Fitnesscenter kun for ejendommens beboere, mulighed for udnyttelse af morgenmads-aftale i lækkert fælles område, adgang til kæmpe fælles tagterrasse m. bl.a. fredagsbar.
Dit liebhaveri er placeret i A-Huset eller Hotel STAY, som oprindelig var en kontorbygning og samlingsstedet for Københavns kreative klasse, inden det blev istandsat til beboelse. Det arkitektoniske bygningskompleks huser de omtalte faciliteter, som du kan benytte efter aftale. Adressen bliver ikke mere attraktiv end i hjertet af Bryggen, som byder på et skønt, stemningsfyldt havnemiljø med kajkant, kultur- og sportsaktiviteter, grillpladser og indbydende spisesteder. Til fods når du rekreative områder ved Amager Fælled og den nye Bryggerbro til Fisketorvet, som ligeledes hurtigt leder dig til Vesterbro samt den pulserende ånd i Indre By. Tilmed er der ikke langt til den nye skole, som bliver bygget i kvarteret.

Indenfor beriges du med et væld af smukke detaljer og eksklusive materialer, hvor især væggene i entré og stue udmærker sig ved at være beklædt af 54 mm skiffer og granit. I samspil med betongulvet og lysindfaldet fra vinduerne fra gulv til loft skaber det en helt enestående atmosfære. Tilmed er der trukket B&O link i stuen med altanudgang og etableret et form for glaskabinet i entréen, som hidtil har været anvendt til opbevaring og fremvisning af diverse vine – dog kan det også anvendes som garderobe eller fjernes helt. Entréen glider ubevidst over i Invita-køkkenet fra 2010, der fremstår stilrent med hvidt, grebsfrit interiør toppet af en stålbordplade, hvori den helstøbte vask med Grohe-armatur fra 2018 er integreret. De to værelser med garderobeskabe er fra 2015 – begge med udgang til den ene altan. Hertil kommer et lækkert badeværelse, og så har du glæde af gulvvarme overalt.

En bolig, der skal opleves!