Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07656
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
181 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1

Vejlesøparken 16, 1. TV.
2840 Holte

EN BOLIG
SOM SKAL
OPLEVES

Nu udbydes en af Vejlesøparkens flotteste lejligheder. Boligen er blevet gennemgribende renoveret og fremstår i en sjældent set flot og indflytningsklar stand. Der er blandt mange andre ting, blevet lagt nye lækre plankegulve i hele lejligheden, med gulvvarme. Endvidere er lejligheden blevet efterisoleret i både loft og gulv, ligesom også køkken, badeværelse samt gæstetoilet er blevet udskiftet.

Boligen er på hele 181 kvm.(BBR) bolig + ca. 80 kvm. fantastisk vestvendt terrasse, hvor sommeren kan nydes i fulde drag. Boligen indeholder: Møblerbar entre med skabe, lækkert og rummeligt køkken, lys spisestue med udgang til den fantastiske terrasse. Stor og imponerende opholdsstue ligeledes med udgang til terrassen. Stort soveværelse med skabsvæg samt udgang til østvendt altan. Kontor/værelse, meget flot badeværelse. Endvidere afdeling med fordelingsgang med skabe, godt stort gæsteværelse samt endnu et flot badeværelse med bruseniche. Hele lejligheden er opvarmet med vandbåren gulvvarme. Der er elevator og kælderrum i ejendommen.

I Vejlesøparken er man tæt på offentlig transport uden at være generet af støj og man er tæt på indkøbsmuligheder i såvel Holte som i Virum. Der er mulighed for, at leje en garageplads under ejendommen.

EN MEGET SJÆLDENT UDBUDT LEJLIGHED SOM SKAL OPLEVES – KOM OG KIG !

Besøg også www.vejlesoeparken.com for yderligere informationer.