Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07877
Kontant
7.495.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.395 / 27.039
Boligtype
Villa
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
182 m2
Kælder
88 m2
Grundareal
1.200 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.928 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.589 kr.

Højleddet 23
2840 Holte

SUBLIM
KVALITETS-
VILLA

Der kan hverken sættes en finger på materialevalg eller udførelse af denne imponerende, arkitekttegnede villa i Gl. Holte. Hjemmet er i en klasse for sig selv med spændende detaljer og gennemtænkte løsninger fra A-Z, der især kommer til udtryk gennem boligens flydende planløsning, som giver dejlige opholdsmiljøer og værelser til privatlivet. Det er lys, åbenhed og en særlig rummelighed, der har været nøgleordene, da ejendommen blev ført ud i livet, og det i sandhed lykkedes til perfektion. Loftet er ført til kip, nogle steder op til fem meter, som giver en prangende rumfornemmelse og indeklima. Dertil er der gennemgående brugt naturmaterialer med mursten og træ, som giver et eksklusivt særpræg. De gedigne materialevalg er naturligvis også at betragte i Dinesen-trægulvene, uno form-interiøret og Arne Jacobsen-dørhåndtagene.

Villaen fordeler sig over tre separate niveauer. I træder ind i stueplanet med to værelser, gæstetoilet og garderobeafdeling, mens her også udfolder sig et fornemt køkken-alrum fra uno form. Fra spisestuen er der en stor åbning mod stuen, så der er forbindelse til gæsterne eller børnene i sofaen, selvom I står i køkkenet. Den let-hævede stue udmærker sig med et prægtigt glasparti med skydedør, så I i sommerhalvåret kan udvide kvadratmeterne på den skønne terrasse. Stuen har en brændeovnsindsats, og I får også et forældreværelse med eget badeværelse. Underetagen er i udmærket kvalitet, tilsvarende resten af hjemmet, og her er brede glaspartier samt direkte udgang til haven.

De mange disponible rum giver fornemme anvendelsesmuligheder, og dertil følger et bryggers samt et badeværelse med sauna. Udemiljøet er ugeneret og unikt med lækre terrasser i forskudte plan og en græsplæne til børnenes leg. Grunden tæller 1.200 m2 og byder også på en carport med skur. Nærheden til Søllerød Naturpark må fremhæves, ligesom de børnevenlige rammer med 800 meter til nærmeste skole. Ring for en fremvisning.