Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07860
Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.417 / 27.058
Boligtype
Villa
Opført
1921
Ombygget
1923
Energimærke
D
Boligareal
280 m2
Kælder
78 m2
Grundareal
958 m2
Stuer/Vær./Etager
3/7/3
Ejerudgift pr. mdr.
7.379 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.962 kr.

Vestre Paradisvej 37
2840 Holte

LÆKKER
VILLA
I HOLTE

I hjertet af Holte, tæt på Rude Skov og Søllerød Sø, har I nu en sjælden mulighed for at erhverve jer en meget charmerende, ældre villa med en spændende planløsning på den gode adresse Vestre Paradisvej 37. Her venter jer en anderledes bolig, som er flot moderniseret med respekt for de originale og unikke detaljer, der er med til at gøre dette hus til noget helt særligt. Velkommen til! I flytter ind i et yderst attraktivt kvarter med let adgang til Ny Holte Skole, pasningstilbuddet Vængebo og indkøbsmuligheder, som alle befinder sig under én kilometer fra boligen.

København nås nemt via offentlig transport i form af både bus eller S-tog. Ejendommen er opført tilbage i 1921, og er siden 2004 blevet renoveret løbende med blandt andet opførelsen af tagetagen og installeringen af omfangsdræn. Den sydvendte baghave brillerer derudover med et lækkert poolområde med et stort terrasseområde både med og uden overdækning, hvor sommeren kan nydes. I bydes velkommen i en imponerende hall, hvor boligens karakteristiske stil kommer flot til udtryk. Herfra ledes I ind i køkken-alrummet, som prydes af et Boform-køkken, brede fyrretræsplankegulve og dobbeltdøre, som åbner ud til den overdækkede, vestvendte terrasse.

Kigger I op, vil I se det unikke træloft, som går igen i flere af rummene, mens der i ét hjørne knejser en flot, svensk kakkelovn. I stueplan finder I yderligere to stuer en suite i samme stil og med en stemningsfuld brændeovn. Hertil kommer et soveværelse med eget badeværelse og walk-in-closet. Førstesalen nås via en fantastisk, åben trappeopgang, og heroppe er loftet ført til kip i tre værelser, en stue og et badeværelse, dertil også en sydvendt altan. Slutteligt gemmer kælderen på et praktisk bryggers, et badeværelse og to disponible rum til opbevaring. En fantastisk bolig, som skal ses!