Sagsdata

Sagsnr.
JN07882
Kontant
17.900.000
Udbetaling
895.000
Brutto / netto
72.913 / 64.901
Boligtype
Villa
Opført
1914
Ombygget
1921
Energimærke
E
Boligareal
331 m2
Kælder
120 m2
Grundareal
2.378 m2
Stuer/Vær./Etager
3/7/3
Ejerudgift pr. mdr.
15.805 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.263 kr.

Skodsborg Strandvej 73
2942 Skodsborg

UNIK &
SMUK
VILLA

Fantastisk smuk villa med unik udsigt over Øresund. Nu udbydes attraktiv liebhaverejendom, med smuk udsigt over Øresund, i Skodsborg bugten og med egen strandgrund med træterrasse og sandstrand, til salg. Ejendommen er højt hævet på den smukke og præsentable grund og har gennemgået en gennemgribende renovering de seneste år. Udsigten over Øresund, kan nydes fra ejendommen og naturligvis fra den meget store og smukke træterrasse, der indbyder til hyggelige stunder på de varme sommerdage. Det præsentable ankomstparti med elport byder en velkommen til ejendommen, hvor der er god plads til egne og gæster biler.

Ejendommen indeholder: Klassisk stor og præsentabel hall med smuk trappe til 1. salen, gæstetoilet, garderobe, fantastisk lækkert og stort spisekøkken med flotte detaljer som væghængt vinskab i glas og meget mere, dagligstue med lækker pejs samt ekstra stue/herreværelse. Endvidere er her et helt igennem lækkert badeværelse med både fritstående badekar og rummelig bruseniche – skal opleves. Udsmykningen i ejendommen består bl.a. af flot stuk, høje paneler, radiatorskjulere og nye gulve, og der er videre udgang til kæmpe forhøjet træterrasse i hele husets længde. På 1. salen findes der et smukt masterbedroom med pejs i væg som rumdeler og adgang til lækkert walk-in closet samt 4 børneværelser og et flot badeværelse med gulvvarme. Endvidere er der øverst oppe i tagetagen indrettet 2 store værelser på omkring 80 m2, som ikke er indeholdt i boligarealet (kan ej godkendes som boligareal). I den meget anvendelige kælder er der vaskerum, fyrrum med helt nyt gasfyr fra 19, vinkælder og ekstra opbevaringsrum. I ejendommen er der ligeledes installeret overvågning og alarmsystem.

Haven er sydvendt hvor du kan nyde solen hele dagen, hvilket er helt unikt på Skodsborg Strandvej. På grunden er der ligeledes en totalt istandsat anneksbygning (ideel til au pair, teenager eller hjemmearbejdsplads).Der er ligeledes mulighed for at opføre en tilbygning på ca. 93 kvm i forbindelse med eksisterende ejendom. Der foreligger arkitekttegning på dette hus, som vil være perfekt til poolhus, forældre afdeling, teenageafdeling eller hjemmekontor. En ejendom med alle disse muligheder finder du sjældent på markedet, samtidig med den fantastiske beliggenhed hvor udsigten er fuldstændig ugeneret.