Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07882
Kontant
18.900.000
Udbetaling
945.000
Brutto / netto
76.727 / 68.268
Boligtype
Villa
Opført
1914
Ombygget
1921
Energimærke
E
Boligareal
331 m2
Kælder
120 m2
Grundareal
2.378 m2
Stuer/Vær./Etager
3/7/3
Ejerudgift pr. mdr.
16.140 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.263 kr.

Skodsborg Strandvej 73
2942 Skodsborg

LIEBHAVER-
EJENDOM I
SKODSBORG

Nu udbydes attraktiv liebhaverejendom, med smuk udsigt over Øresund, i Skodsborg bugten og med egen strandgrund med træterrasse og sandstrand, til salg. Ejendommen er højt hævet på den smukke og præsentable grund på ca. 2.400 m2 (kan ikke udstykkes) og har gennemgået en gennemgribende renovering de seneste år. Udsigten over Øresund, kan nydes fra de fleste steder i ejendommen og naturligvis fra den meget store og smukke træterrasse, der indbyder til hyggelige stunder på de varme sommerdage. Det præsentable ankomstparti med elport byder en velkommen til ejendommen, hvor der er god plads til egne og gæster biler.

Ejendommen indeholder: Klassisk stor og præsentabel hall med smuk trappe til 1. salen, gæstetoilet, garderobe, fantastisk lækkert og stort spisekøkken med flotte detaljer som væghængt vinskab i glas og meget mere, dagligstue med lækker pejs samt ekstra stue/herreværelse. Endvidere er her et helt igennem lækkert badeværelse med både fritstående badekar og rummelig bruseniche – skal opleves. Udsmykningen i ejendommen består bl.a. .af flot stuk, høje paneler, radiatorskjulere, smukke plankegulve i stuerne, og der er videre udgang til kæmpe forhøjet træterrasse i hele husets længde.

På 1. salen findes der et smukt masterbedroom med pejs i væg som rumdeler og adgang til lækkert walk-in closet samt 4 børneværelser og et flot badeværelse med gulvvarme. Endvidere er der øverst oppe i tagetagen indrettet til ét stort værelse på omkring 80 m2, som ikke er indeholdt i boligarealet (kan ej godkendes som boligareal). I den meget anvendelige kælder er der vaskerum, fyrrum med gasfyr fra 08 samt 2 disponible rum. Af kan nævnes: Avanceret IHC anlæg med TV/internet og overvågning og alarmsystem. Endvidere skøn let skrående sydvendt have med totalt istandsat anneksbygning (ideel til au pair eller hjemmearbejdsplads).