Sagsdata

Sagsnr.
JNL01976
Kontant
6.675.000
Udbetaling
335.000
Brutto / netto
27.545 / 24.431
Boligtype
Ideel anpart
Opført
1901
Ombygget
1955
Energimærke
C
Boligareal
125 m2
Kælder
70 m2
Grundareal
430 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/3
Ejerudgift pr. mdr.
5.088 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.098 kr.

Toftegærdet 11C
2800 Kongens Lyngby

FLOT
BOLIG I
BONDEBYEN

Nu har I muligheden for at overtage nøglerne til denne charmerende halve murstensvilla i Bondebyen, som er et af Lyngbys absolut mest eftertragtede områder – og endda også den ældste del af byen. Her venter jer et stemningsfuldt hjem fra 1901, der breder sig fra kælder til første sal, mens I udenfor får fornøjelsen af en velanlagt have med flere solrige kroge. I overtager en velholdt bolig, som løbende er renoveret med respekt for husets historie. 2014 bød på et nyt tag i naturskifer og nye Velux-vinduer på førstesalen. Året efter kom der et delvist nyt køkken fra JKE Design.

Derudover kan I se frem til en velindrettet planløsning med højt til loftet samt et pragtfuldt lysindfald overalt. Stueplanet indeholder et nydeligt køkken med masser af opbevaringsplads. Når familiens livretter er tilberedt, serveres de let i opholdsrummet, der består af en spisestue og dagligstue i åben forbindelse. Rummet er flot beklædt med originale trægulve, ligesom her er en brændeovn, I kan varme jer ved. Etagen består endvidere af et badeværelse, mens førstesalen giver jer tre gode soveværelser og endnu et badeværelse. Nederst i den højloftede kælder, med gulvvarme, finder I stort disponibelt rum, et bryggers, et badeværelse, en sauna samt yderligere et disponibelt rum til opbevaring.

I skal glæde jer til at opleve den lukkede have, som byder på flere dejlige terrasser, heriblandt én hævet. Det er desuden værd at nævne, at der er plads til hele to biler i indkørslen foran huset. I kommer til at bo i et historisk og fredeligt kvarter, der prydes af forskellige huse og mange, gamle træer. Fra adressen har I ikke langt til Lyngby centrum, så I kan snildt gå turen til Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter og Magasin. Hverdagen kommer til at glide let og ubesværet med få hundrede meter til pasningstilbud, skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport.