Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01983
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
24.441 / 21.601
Boligtype
Villa
Opført
1843
Energimærke
D
Boligareal
141 m2
Grundareal
468 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.604 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.098 kr.

Virumgade 60
2830 Virum

HISTORISK
VILLA I
VIRUM

Det hører til sjældenhederne, at finde sådan en charmerende villa med masser af personlighed. Ikke desto mindre er det tilfældet her i Virums allerførste hus på Virumgade 60. I bosætter jer i skønne omgivelser nær Virum Skole, daginstitution, indkøb og de naturrige arealer ved Furesø, Frederiksdalskovene og Mølleåen. Ejendommen er i halvandet plan og gemmer på en spændende historie, der kan spores tilbage til før det nuværende hus´ oprindelse i 1843. Boligens 141 m2 er i en mageløs stand takket være en gennemgribende restaureringsproces, som blev fuldendt i 2015. Blandt andet er vinduer og døre udskiftet i stueplan, væggene i køkken-alrummet er ekstra isoleret, og der er gulvvarme.

Mange detaljer er nænsomt bevaret og diverse istandsættelser er udført med respekt for byggestilen. Derfor kan I se frem til plankegulve i douglasfyr, fritlagte bjælker og det gamle smedejernskomfur, der sammen med den murede, ovale pejseindsats, bidrager til den hyggelige stemning. Hjemmet udfolder sig fra entréen, hvor I fornemmer den indbydende atmosfære. I bemærker nærmest øjeblikkeligt det åbne trapperum til førstesalen, hvor et bredt Velux-vindue sørger for et massivt lysindfald. Heroppe finder I en møblérbar repos og tre værelser, og det mindste er forberedt til, at I kan etablere et badeværelse. Tilbage i stueplan fortsætter I til køkken-alrummet, hvor det eksklusive uno form-køkken med Quooker fanger jeres blik. Køkkenet fungerer som en gennemgang til badeværelset med en muret bruseniche og kar, og hele etagen fuldendes af yderligere et værelse og den fine stue.

Udenfor møder I et pragtfuldt anneks i halvandet plan med stråtag. Dette er ligeledes renoveret efter alle kunstens regler, og indenfor venter jer et herligt refugium med tre disponible rum og et lækkert brusebadeværelse med gulvvarme. Den lune årstid tilbringes på den brostensbelagte terrasse i den rolige oase af en have med græsplæne, frodige æbletræer og bærbuske. Book en fremvisning.