Sagsdata

Sagsnr.
JN07888
Kontant
9.900.000
Udbetaling
495.000
Brutto / netto
39.783 / 35.262
Boligtype
Villa
Opført
1923
Ombygget
2004
Energimærke
D
Boligareal
101 m2
Kælder
103 m2
Grundareal
2.119 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
17.088 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.000 kr.

Holmevej 10
2830 Virum

DIREKTE
TIL

Søger I en bolig med en attraktiv beliggenhed i Virum? Så skal I vende blikket mod denne villa, som ligger i en lukket enklave direkte til Kollelev Mose. Tilmed får I kort afstand til hverdagens gøremål og naturskønne områder – hvilket giver jer det bedste fra begge verdner. Ejendommen fra 1923 er tegnet af arkitekten Helweg-Møller og præsenterer sig med en rød murstensfacade og et gråt tegltag. Tilknyttet matriklen er en muret garage og en lukket carport med plads til to biler.

Udendørsomgivelserne er et kapitel for sig selv. Her kan I hurtig mærke skuldrene sænke sig, for der er en helt særlig atmosfære af fred og harmoni. Den indbydende have er prydet med frodige buske og høje træer. Videre understreges den idylliske beliggenhed af en mageløs udsigt over den fredede Kollelev Mose med et rigt dyreliv. Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over halvandet plan, mens den tilhørende kælder har en god lofthøjde, centralvarme og isoleret gulv. Kælderen råder over et toilet og et stort rum i forbindelse med køkkenet, som er udstyret med en pejs og en spiseplads. Herfra er der opgang til haven og en overdækket terrasse. Stueplanet udfolder sig med to stuer, hvor det er oplagt at indrette et spiseafsnit i den ene stue og placere en sofagruppe i den anden. Oveni får I en udestue med en skøn udsigt til haven. Under førstesalens hyggelige skråvægge er der et brusebadeværelse og to værelser, hvoraf det ene udgang til en lille altan.

Udenfor venter en pragtfuld have og to terrasser, som indbyder til middag under åben himmel. I hverdagen finder I skole, daginstitution, indkøb og idrætshal indenfor en radius af halvanden kilometer, ligesom der er kort afstand til Geelskov og Vejlesø. Der er under én kilometer til S-togsstation og bus, ligesom køreturen til Københavns centrum kan klares på 20 minutter. Kom og oplev boligen!