Åbent hus: 21/7 kl. 14:15-14:40

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01993
Kontant
5.250.000
Udbetaling
265.000
Brutto / netto
21.397 / 18.911
Boligtype
Villa
Opført
2014
Energimærke
A2010
Boligareal
97 m2
Grundareal
204 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.593 kr.
Forbrug pr. mdr.
241 kr.

Klokkelyng 23
2830 Virum

NYERE
OPFØRT
RÆKKEHUS

Her er der tale om et sjældent udbudt og vedligeholdelsesfrit rækkehus i ét plan, der ligger velplaceret på en gammel frugtplantage i Sorgenfri. Ejendommen befinder sig tilbagetrukket fra vejen med udsigt til æblelunden, og inden døre venter en gennemført bolig, hvor stilrene materialer spiller sammen med en veludnyttet planløsning. Boligens signatur er det spektakulære opholdsmiljø, der forener køkken, alrum og stue. Her er der over fem meter til loftet, og ovenlysvinduerne og det kipførte loft sikrer en luftig stemning og et fænomenalt lysindfald. De fjernbetjente Velux-ovenlysvinduer lukker automatisk ned, hvis det begynder at regne, hvilket blot understreger boligens kompromisløse charme.

Køkkenet smyger sig i en vinkelform og præsenterer sig smagfuldt med HTH-elementer, grebsfrie fronter og spotlys. Badeværelset fremstår også flot med mørke gulvklinker, væghængt toilet og glasafskærmet bruseniche. Herude er der mulighed for at installere vaskefaciliteter, mens gulvvarmen breder sig til hele huset. De to værelser ligger i hver sin ende af boligen, hvoraf det største har udsigt til æblelunden. Begge værelser har garderobeplads, og der er endvidere opbevaringsmuligheder i den fine entré samt skuret. I efteråret 2014 udvidede man begge terrasser, så der nu er en østvendt terrasse, hvor man kan nyde morgenkaffen i fred og ro, mens den vestvendte terrasse beriges med aftensol. Foran huset har man også fornøjelsen af en lille, lukket have.

Området er privat med få offentlige stier, og naboskabet er særdeles godt, hvor man eksempelvis mødes til Sankt Hans Fest. Det er svært at forestille sig, at byen er inden for rækkevidde, når man befinder sig i disse naturskønne omgivelser. Man har således gåafstand til skoven og parkarealet, men er man i humør til en lidt længere spadseretur kan man tage til Furesøen ved Frederiksdal, hvor man også finder marker og rideskole. På travle hverdage er det dog nærheden til S-tog, indkøb og skole, som sætter prikken over i’et.