Åbent hus: 21/7 kl. 13:30-14:00

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01986
Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Brutto / netto
18.340 / 16.208
Boligtype
Rækkehus
Opført
1939
Ombygget
1978
Energimærke
E
Boligareal
90 m2
Kælder
68 m2
Grundareal
294 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.186 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.242 kr.

Sjællandsvej 19
2800 Kongens Lyngby

POPULÆRT
RÆKKEHUS
I ØRHOLM

Her får I en optimal placering midt i naturen og samtidig med blot få kilometer til Lyngby Centrums mange butikker og hyggelige spisesteder. Rækkehuset ligger i et yderst attraktivt og børnevenligt kvarter i Ørholm og byder på stilrige samttidsnære løsninger. Den gulmurede ejendom er bygget i 1939 og er løbende renoveret, så den i dag fremstår i særdeles god stand. I 2007 gik huset igennem en gennemgribende istandsættelse med blandt andet udgravning af den eksisterende kælder, gulvvarmeetablering i store dele af huset og med nyt køkken samt badeværelse, imens både døre og vinduer i hele boligen blev skiftet.
Ejendommens rummelige 90 kvadratmeter strækker sig over et stueplan og dertil får I en højest anvendelig underetage på yderligere 68 kvadratmeter. I stueetagen møder I et elegant Svane køkken med klimainddelt Liebherr køleskab, ergonomisk korrekt ovn, grebsfrie elementfronter samt en lang bordplade med masser af arbejdsplads. Køkkenet ligger i åben forbindelse med de to stuer, som begge byder på nydelige trægulve, der er at finde i størstedelen af huset. I den ene stue kan I indrette jer med sofaområde og i den anden stue kan I placere et spisebord. Stuen mod haven har desuden et smukt lysindfald fra de høje vinduer, som dækker hele gavlpartiet og inviterer udsigten til den grønne have indenfor. Dernæst finder I to lyse værelser og et mindre, men flot badeværelse med bruseniche og hvide klinker på væggen. I husets kælderniveau gemmer sig et større badeværelse med både badekar og brus samt indbyggede spots i loftet og et anseeligt skuffemodul under vasken.
Endelig møder I et bryggers med vaskefaciliteter og to mulighedsrige, disponible rum. I den grønne have kan børnene lege, og forældrene kan drikke kaffe i solen på én af de to hyggelige fliseterrasser. Kvarteret er både roligt og børnevenligt, og her befinder I jer under 600 meter fra både Ørholm station, Mølleåen og Ravnholm skov.