Åbent hus: 15/9 kl. 13:15-13:35

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01155
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
27.517 / 24.722
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1883
Energimærke
D
Boligareal
142 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.966 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.250 kr.

Gothersgade 93C, 2.
1123 København K

SKAL
KGS. HAVE
VÆRE DIN HAVE

Nu har I chancen for at overtage denne lækre lejlighed i New Yorker-stil. Boligen har på nuværende tidspunkt fem soveværelser, men kan indrettes anderledes hvis I ønsker det. Beliggenheden på Gothersgade 93C i København K er yderst central for både bymiljø og rekreative områder.

Inden døre bemærkes de mørkbejdsede trægulve, som breder sig til det meste af hjemmet. Opholdsmiljøet indledes med køkkenet, der er specialfremstillet til lejligheden af Cph Square. Det udgøres af to elementer; ét i stål med ditto bordplade, mens det andet er i stål med en betonbordplade. En indbygget bogreol skaber et fint skel mellem køkken og stue, som dermed forbindes naturligt af spisestuen. Her nydes måltiderne til fulde – ikke mindst når der lukkes op til den franske altan. I stuen indretter I jer let med et blødt møblement, og til alle værelser er der anvendt skydedøre, således her ikke spildes plads på døråbninger. Slutteligt får I et flot badeværelse, hvis møbel i kirsebærtræ akkompagneret af en betonbordplade med topmonteret håndvask ligeledes er fra Cph Square. Hvis I ønsker en fuldkommen åben New Yorker loft-følelse, kan I vælge at fjerne væggene til værelserne, som ikke er bærende, men lige nu er her et fremragende hjem for den store familie. I råder over et kælderrum, og I bliver en del af en velfungerende ejerforening, som har planer for fremtiden – eksempelvis har man tanker om at opdatere gårdspladsen, og der er indhentet tilbud på opførsel af altaner. Ydermere indgår en delekælderlejlighed i salget, som har et badeværelse og deles med 11 andre beboere.

Kongens Have ligger lige på den anden side af gaden, og I skal ikke spadsere meget længere for at finde Botanisk Have. Dertil får I gåafstand til alle hverdagens nødvendigheder, Nyhavn og Købmagergade – sådan kan I kombinere et pulserende byliv med naturskønne stunder.