Sagsdata

Sagsnr.
JNF01174
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.267 / 18.004
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1899
Energimærke
D
Boligareal
96 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.859 kr.
Forbrug pr. mdr.
789 kr.

Rosenørns Alle 63, 1. TH.
1970 Frederiksberg C

TOP FIN
3 VER
M. ALTAN

Vi udbyder hermed en herskabelig lejlighed på Rosenørns Alle 63, 1.TH. på Frederiksberg. Boligen har gennemgået en større modernisering af autoriserede håndværkere i 2016, som blandt andet omfattede delvist nyt el, radiatorer, køkken, ny altan og en mere åben planløsning i New Yorker-stil. Samme år har man monteret sikkerhedsdøre, der udover at afholde indbrud også isolerer for lys, lyd, lugt og røg.

Således er hjemmet jeres private oase, og det indledes af et stilrent køkken med enkle, hvide Aubo-fronter toppet af en træbordplade. Dertil er her lækre detaljer som et SMEG-gaskogeplade og ovn, samt et vinkøleskab. Det tiltalende stuemiljø prydes af sildebensparketgulve, loftroset og en imponerende, detaljeret stukkatur akkompagneret af en rå murstensvæg samt lyddæmpede sprossevinduer. Der er to soveværelser, og det er fra det ene af disse, at I kan tilgå den fremragende altan. Den sydlige orientering sikrer jer sol fra formiddag til tidlig aften, og her er rig mulighed for at arrangere et cafésæt. Slutteligt får I et toilet samt et virkelig fint badeværelse med små fliser på væggen, der går igen henover bordpladen med topmonteret håndvask. Nye døre monteret i 2019. To hvide skabe med skydelåger kan indgå i handlen, og derudover er der opbevaringsplads i et tilhørende kælderrum. I bliver en del af en velfungerende og stabil ejerforening, der har erfarne folk i bestyrelsen, som sørger for at drive den med omtanke.

Ude er der et fællesareal, og børn kan glæde sig over en årlig fastelavnsfest. Den centrale adresse giver jer nærhed til alt, hvad den pulserende by har at byde på. Der ligger indkøb lige på den anden side af gaden, og offentlig transport i form af busstoppested såvel som metro er under 500 meter væk. Nyd fritiden ved Søerne, eller spadser en tur på Assistens Kirkegård.