Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01168
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2017
Energimærke
A2010
Boligareal
145 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/3

Dronning Olgas Vej 18E, St. ue.
2000 Frederiksberg

TOP-
MODERNE
RÆKKEHUS

Velkommen til dette topmoderne og indflytningsklare rækkehus på det eftertragtede Frederiksberg. Rækkehuset er opført i 2017/2018 og det er tydeligt, at her er kræset for detaljerne med eksklusive materialer overalt, ligesom der som en sjældenhed er både en tagterrasse og en solrig have. Rækkehuset har et flot udtryk med et eksklusivt Sedumtag og samme mørke mursten, man finder på Skuespilhuset og strækker sig over hele tre etager.

Indendørs er den luksuriøse stil fortsat. Blandt andet er der gulvvarme overalt, og gulvene er på de to badeværelser belagt med mørke klinker, mens resten af hjemmet har brede træplanker, hvilket giver et ensartet udtryk. Derudover er der et Nilan-ventilationsanlæg, som sikrer et optimalt indeklima. Stueplan er indrettet med et bryggers, badeværelse og køkken-alrum. Nærmest hele endevæggen i alrummet består af en stor glasskydedør, så lyset vælter ind i rummet. Køkkenet fra boform er indrettet med hvide, grebsfri elementer med en køkkenø med Vola-armatur samt hårde hvidevarer fra Miele. På badeværelset fortsætter den moderne æstetik med Dornbracht brusearmaturer og Copenhagen Bath-elementer, og de samme mærker er ført videre på førstesalens badeværelse. Resten af førstesal gemmer desuden på tre gode værelser, inden I endeligt finder stuen placeret på anden sal. Stuen har en skøn vindueskarnap i den ene ende og et skydedørsparti i den anden, som giver adgang til den lækre tagterrasse, der er en lille oase helt afskærmet fra naboers blikke.

Apropos afskærmning så er haven anlagt med en færdigvokset hæk, så I med det samme kan opholde jer ugeneret i den hyggelige, solrige have. I bliver del af en sund ejerforening med et godt naboskab. Bilen kan parkeres i den private parkeringskælder, hvis altså ikke I færdes med den kommende Metro fra Aksel Møllers Have. I får roen fra den stille villavej kombineret med byens liv med specialbutikker og spisesteder- eksempelvis Frederiksberg Centret blot én kilometer fra adressen. Endvidere er der gåafstand til pasningstilbud og skoler, så hverdagen glider let.