Sagsdata

Sagsnr.
JNF01156
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.267 / 18.004
Boligtype
Ideel anpart
Opført
1934
Energimærke
D
Boligareal
125 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
2.340 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.350 kr.

Peter Bangs Vej 27, 1.
2000 Frederiksberg

SKØN
VILLA-
LEJLIGHED

Denne villalejlighed har en central beliggenhed på Frederiksberg og præsenterer sig med en diskret herskabelighed i tillæg til et væld af imponerende og gennemtænkte detaljer. Ejendommen fra 1934 er velholdt, og fremstår fra facaden med patinerede, røde mursten og et charmerende mansardtag. Villalejligheden på 125 veludnyttede kvadratmeter er rummelig og breder sig over to etager. I stueplan tjener entréen som fordelingsgang mellem et regulært, stort værelse, et veldisponeret Invita-køkken fra 2015, badeværelse og to store stuer en suite.

Køkkenets hvide, enkle fronter flankeres af en mørkere bordplade. Der er rigelig bordplads til større madlavningsprojekter, og den veludførte U-konfiguration af elementerne giver tillige masser af opbevaringsmulighed. Ovnen er spritny fra 2019. Badeværelset er særdeles nydeligt med bruseniche og vaskemaskine. Et af boligens umiskendelige karakteristikum er den formidable, lyse atmosfære, og således også i de to stuer en suite, hvor den ene er udstyret med en skøn brændeovn, mens den anden har udgang til en østvendt, overdækket terrasse. En elegant trappe leder til ejendommens anden sal, der i 2014 blev inddraget i boligarealet. Her er loftet ført til kip, mens solstrålerne strømmer ind gennem de høje glaspartier. Endvidere er der god plads til opbevaring. Som en særegen detalje kan det bemærkes, at der i loftet er integrerede højtalere, ligesom der er udgang til en lækker, stor altan – denne er vestvendt. Endvidere gulvvarme på denne etage..Stuelejligheden har brugsret til haven. Fælles skur til cykel- og brændeopbevaring.

Villalejlighedens centrale beliggenhed på Frederiksberg betyder, at mulighederne for at tage del i byens pulserende leben er meget let. I en radius på få hundrede meter er der adskillige dagligvarebutikker, mens Lindevangsskolen befinder sig 600 meter væk. Tilsvarende er der et bredt udvalg af hyggelige, små caféer og spisesteder. Grønne områder såsom Lindevangsparken og Frederiksberg Have nås på under fem minutter på cykel. Bilparkering er overordentlig bekvem just udenfor ejendommen, og prisen for beboere er yderst rimelig.

Kontakt os for en fremvisning.