Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01141
Kontant
5.495.000
Udbetaling
275.000
Brutto / netto
22.151 / 19.675
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1976
Energimærke
C
Boligareal
134 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.635 kr.
Forbrug pr. mdr.
974 kr.

Betty Nansens Alle 49, 3. TV.
2000 Frederiksberg

EGEN
P-PLADS &
TERRASSE

Sjældent udbudt lejlighed ved det attraktive Domus Vista på Frederiksberg. Egen p.plads i kælder hører til lejligheden. Her har man fokuseret på rummelige lejligheder med store, indbydende altaner/terrasser, som er svære at finde matchende andre steder. Lejligheden ligger privat og roligt med velordnede forhold med elevator. Terrassen er et skønt ekstra rum, som nærmest er lukket af, når markisen rulles ud og varmelampen tændes. Udsigten er ualmindelig god, fri og grøn.

Selve lejligheden fremstår nymalet og klargjort med flotte parketgulve. 10 år gl. Lavenergiruder overalt. Der er oprindeligt køkken og 2 badeværelser som man selv kan udskifte til helt egen smag. Det ene med nyere vaskemaskine.
Fordelingen er i top: Stor entré, stor stue med bred åbning til det store køkken/alrum. Fra begge rum er udgang til den store terrasse. I modsatte ende af lejligheden findes 2 gode, store værelser (det ene kan nemt deles i 2), masser af skabsplads i fordelingsgangen samt et walk-inn. Her kan du flytte ind med det samme, og i ro og mag afgøre om du vil ændre fordelingen og/eller udskifte køkken/badeværelser.

Området er roligt og behageligt. Her er indkøbscenter, og kort afstand til både Ålholm og Langgade station. Små 5 km. til Kbh. C.