Sagsdata

Sagsnr.
JN07875
Kontant
3.995.000
Udbetaling
200.000
Brutto / netto
16.109 / 14.330
Boligtype
Halvt dobbelthus
Opført
2015
Energimærke
C
Boligareal
100 m2
Grundareal
1.365 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.564 kr.
Forbrug pr. mdr.
725 kr.

Caroline Mathilde Sti 53
2950 Vedbæk

UNIK MULIGHED

Denne ideelle anpart er opført i 2015 og har en fremragende beliggenhed ved Trørød, der på fornemmeste vis balancerer det tilbagetrukne landlige med det fordelagtigt bynære. Dette i kombination med en fortrinlig, elegant bolig giver et sublimt resultat.

Boligens udtryk ude såvel som inde er med al tydelighed gennemtænkt til mindste detalje. Facaden fremtræder med et æstetisk samspil mellem det sortmalede træ og det klassiske, røde tegltag, og den fornemme stil bæres videre indendørs, hvor I centralt i huset finder det åbne opholdsrum. Her er lofterne ført til kip, og ad de store glaspartier samt ovenlysvinduerne strømmer et behageligt lys ind i hjemmet. De lyse plankegulve komplementerer atmosfæren, og det veludstyrede køkken tager sig ligeledes nydeligt ud. De enkle, hvide fronter flankeres af en massiv træbordplade, hvorfor køkkenet med rette udgør en væsentlig og dekorativ del af rummets udseende. Kiploftet fortsætter i størstedelen af boligen, der leder til husets fire værelser. Værelserne er regulære og nemme at indrette, og takket være den gode loftshøjde har det været muligt at etablere hemse – I får fire i alt. Fra gangen er der adgang til henholdsvis badeværelset med separat bruseniche og pænt inventar, ligesom entréen med plads til vaskefaciliteterne også tilgås herfra. Gennem stuens dobbeltdør er en fin træterrasse tilgængelig, hvorfra udsigten til haven og grønne marker kan nydes. Det er muligt at leje yderligere jord, såfremt I ønsker at holde dyr – eksempelvis heste eller får – eller måske drømmer om en køkkenhave.

Foruden den skønne natur umiddelbart udenfor huset har I kun ganske korte afstande til store, grønne områder. Maglemose tager sin begyndelse omtrent 250 meter mod nord, mens Trørød skov breder sig lidt mod syd. Skole, pasningstilbud og indkøb ligger alt sammen i cykelafstand.

BEMÆRK, AT EJENDOMMEN, PÅ GRUND AF DENS STATUS SOM 1-FAMILIEEJENDOM, KUN KAN BELÅNES MED KR. 1.800.000. KØBER SKAL DERFOR KUNNE STILLE MED EN STØRRE UDBETALING END NORMALT.

Book en fremvisning.