Sagsdata

Sagsnr.
JNF01175
Kontant
7.495.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.378 / 26.799
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1777
Energimærke
E
Boligareal
146 m2
Vær./Etager
5/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.817 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.350 kr.

Overgaden Neden Vandet 39, 4. TV.
1414 København K

STILREN
BOLIG V.
KANALEN

På den eftertragtede adresse Overgaden Neden Vandet 39 finder I denne på én gang autentiske og moderne lejlighed, der ligger allerøverst i en smuk, fredet ejendom fra 1777. Boligen tilbyder et fænomenalt vue over kanalen og det snoede tårn på Vor Frelsers Kirke, mens alle Christianshavns caféer, barer og specialforretninger lægger sig for jeres fødder. Overgaden Neden Vandet blev anlagt på foranledning af Christian 4., og den er kendt for sine farvede bygninger, det brostensbelagte stræde og naturligvis kanalen, der inviterer til slentreture i sommersolen eller med en kop varm kakao på en kølig vinterdag. Christianshavn har det hele og mere til – og stedet har sin helt egen charme.

Den særlige atmosfære fortsætter inden døre, hvor en flot opgang med brede paneler og et gammelt gelænder fører op til fjerde sal. Lejligheden smyger sig i en vinkelform, hvor køkken og stue udgør hjertet. Stuen er utroligt lys, og på grund af den høje placering er lejligheden da også én af de sidste, der har sol. Køkkenet er udført med elementer fra Kvik og integrerede hårde hvidevarer fra Bosch og Siemens. De samme skabselementer går igen på badeværelset, der ligeledes har vaskesøjle fra Bosch. Herude er tillige gulvvarme, badekar og bruseniche. I hver sin ende af lejligheden gemmer sig et værelse, så der kan snildt indrettes separat forældreafdeling eller et hjemmekontor, mens det tredje og sidste værelse ligger ved entréen. Generelt præsenterer boligen sig flot med gennemgående gulve, ligesom der er malet i august 2018 og fyldt isolering i alle skunke og lofter samme år.

Det er dog udsigten til kanalen og kvarterets gamle tage på de omkringliggende bindingsværkshuse i Sankt Annæ Gade og Wildersgade, der udgør trumfkortet. En kort gåtur væk, finder du Broens Gadekøkken med liggestole ud til vandet, og cykelbroen over til Nyhavn. Ude venter et grønt gårdmiljø, der benyttes af ejerforeningens beboere, og som en lækker detalje er der mulighed for P-plads.