Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07902
Boligtype
Villa
Opført
1915
Ombygget
2007
Energimærke
C
Boligareal
316 m2
Grundareal
1.443 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/1

Rundforbivej 40
2950 Vedbæk

TIL DEN
STORE
FAMILIE

Virkelig lækker og charmerende bolig fra 1915, som er blevet gennemgribende renoveret på alle områder, med respekt for ejendommens stil og alder.

Ejendommen er med sine 316 kvm. beboelse, og yderligere mulighed for nemt at inddrage den isolerede garage på 35 kvm. (kan dog ikke godkendes til beboelse), ideel til den store børnefamilie med au pair. Beliggende på en skøn, solrig og velanlagt grund på hele 1.443 kvm, blot få minutters gang via lukket stistisystem fra skole, indkøb, off. transport, skov og meget mere. Kort sagt her får man alle behov opfyldt.

Boligen indeholder: Rummelig flisebelagt entre med opg. til 1. sal, stor, lys og indbydende spisestue i åben forbindelse med flot HTH køkken, meget stor og lys stue med hyggelig brændeovn. Via bred fordelingsgang kommer man til tre gode værelser, rummeligt bryggers med vaskefac. og egen indgang, samt lækkert badeværelse med både Jacuzzi og muret bruseniche. 1. sal indeholder: Endnu et meget lækkert badeværelse, stort og lyst soveværelse med loft til kip og udgang til skøn altan. Stor bred fordelingsgang som nemt kan omdannes til et godt værelse. Stor ekstra stue, aktivitets rum eller meget stort værelse ligeledes med udgang til altan.

Til ejendommen hører endvidere stor garage på 35 kvm., som er isoleret og nemt kan omdannes til et godt værelse (kan dog ikke godkendes til beboelse). En virkelig flot og indflytningsklar ejendom til den store familie. SKAL OPLEVES!