Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01960
Kontant
3.995.000
Udbetaling
200.000
Brutto / netto
15.671 / 14.165
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1900
Energimærke
D
Boligareal
105 m2
Grundareal
9 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.224 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.200 kr.

Gentoftegade 86, 2.
2820 Gentofte

SÆRLIG
SJÆL &
CHARME

Der er en særlig charme og stemning i denne veludnyttede ejerlejlighed, som ligger øverst i en markant, hvidpudset murstensvilla på Gentoftegade. Her får I blandt andet detaljerede stuklofter, blotlagte murstensvægge og profilerede vægge med høje paneler, der skaber en afslappet, luksuriøs atmosfære.Boligen byder på tre værelser, to badeværelser samt stue og køkken-alrum. Der følger ligeledes en privat og ugeneret gårdhave til lejligheden med tilhørende hyggeligt havehus, som også kan anvendes som hobbyværksted.
Boligen fordeler sig over anden sal og loftetagen i den smukke, klassiske villa, der blev opført i år 1900. Havehuset tæller otte kvadratmeter og blev sammen med gårdhaven på 10 kvm etableret i 2018. Der er plantet blomster og marehalm på taget omkring gårdhaven, så man her næsten får fornemmelsen af at sidde i et sommerhus nær kysten. Her er dejligt fredeligt, godt med læ og sol meget af dagen. Havehuset har loftisolering, ligesom der er strøm, og en SolarVenti der holder det fugt- og frostfrit. Lejlighedens indretning er på flere måder usædvanlig – alligevel er den yderst praktisk uden nogen spildplads og med tre værelser. Det ene værelse ligger på loftsetagen og har eget walk-in-closet plus en indbygget kontorplads med kig mod Gentofte Sø. 3. salen er på ca. 30 kvm og er ikke godkendt til beboelse, men medtaget i boligarealet. De to øvrige værelser ligger på anden sal, hvoraf det ene har direkte adgang til det ene badeværelse.
Indretningsmulighederne er med andre ord mange. Med køkken-alrum og stue i åben forbindelse kan samværet nydes i lyse, luftige og rummelige rammer. Her er lysindfald dagen lang, og køkkenets velholdte retro-elementer og mahognibordplade matcher elementerne i begge badeværelser.Fra adressen er der få hundrede meters afstand til både Gentofte Sø og restauranter, specialbutikker og Gentofte Kino på Gentoftegade. Der er også bare ti minutters køretur til Indre By. Der blev i 2017 indlagt fjernvarme i ejendommen og en udarbejdelse af ny energimærkning vil med stor sandsynlighed forbedre energivurderingen.