Åbent hus: 25/8 kl. 14:05-14:25

Sagsdata

Sagsnr.
JN07903
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
24.110 / 21.441
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1981
Energimærke
C
Boligareal
117 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.339 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.450 kr.

Skodsborgparken 20, ST. TV.
2942 Skodsborg

IMELLEM
SKOV &
ØRESUND

Nu udbydes en af de sjældne lejligheder på hele 117 kvm., i bebyggelsens nye afdeling.

Drømmer du om at vågne med udsigt til solopgangen over Øresund? Så er denne dejlige fire værelses lejlighed centralt i Skodsborg måske dit næste hjem. Denne type lejlighed er sjældent udbudt, da den foruden stue og køkken alrum, indeholder to gode værelser. Her er en lys og indbydende atmosfære, en flot udsigt over Øresund og hele to skønne altaner.

Lejlighed er totalrenoveret i 2017 med nye vinduer i alle rum og nye radiatorer i stuer. To nye badeværelser med italienske porcelæns fliser/klinker og gulvvarme – det ene med diskret indbygget Miele vaskesøjle. Nyt Invita køkken med keramisk bordplade, Miele elementer og med åbning til stue med havudsigt.
Boligen består af entre/fordelingsgang, to soveværelser med indbyggede skabe beliggende i hver sin ende af lejligheden med badeværelser, stort spisekøkken/alrum, stue samt 2 uforstyrrede altaner.I ejendommen forefindes et fællesvaskeri, og med til lejligheden følger et kælderrum samt en garageplads i kælderen. Udenfor er der store, grønne områder og under fem minutters gang til boligkompleksets private strand.

Den attraktive beliggenhed ved Strandvejen giver dig under fem minutters gang til både store, grønne områder, vandet og Skodsborg Station, så her får du både naturen helt tæt på og let adgang til alle byens muligheder.

Kunne du tænke dig selv at opleve udsigten over Øresund og den lyse atmosfære i lejligheden? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning, så du samtidig kan se de flotte, grønne omgivelser.