Åbent hus: 25/8 kl. 10:15-10:45

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01995
Kontant
4.750.000
Udbetaling
240.000
Brutto / netto
18.548 / 16.718
Boligtype
Villa
Opført
2001
Energimærke
C
Boligareal
130 m2
Grundareal
434 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.511 kr.
Forbrug pr. mdr.
795 kr.

Breelte Haven 4
2970 Hørsholm

BØRNE
VENLIGT
OMRÅDE

Flot etplansvilla på lukket villavej i roligt og børnevenligt kvarter. Denne etplansvilla er værd at kigge nærmere på for både senior parret og børnefamilien. Her får i en murstensejendom på 130 kvadratmeter fra 2001, der præsenterer sig flot med tegltag. I bosætter jer på en lukket vej i et særdeles børnevenligt kvarter med mange grønne områder, som indeholder legepladser og fodboldbane. Der er desuden sikker adgang til Usserød Skole og privatskolen NGG via stisystem, mens I også har kort afstand til integreret daginstitutionen, som ligger i den modsatte ende af vejen. Herudover er der kort afstand til diverse indkøbsmuligheder i ved både Cirkelhuset og Hørsholm midtpunkt.

Vi taler her om en indflytningsklar etplansvilla med minimalt behov for vedligeholdelse både udendørs med de nydelige murstensfacader og indendørs med de lyse og behagelige rum. Boligen er indrettet med fire soveværelser og to indgange, så man kan have separate børne- og forældreafdelinger. Dertil kommer et bryggers og to badeværelser, så morgenrutinen glider som smurt. Sidst, men ikke mindst, fås et åbent opholdsareal med loft til kip og stue og køkken i åben forbindelse. Her kan husets kok trylle bag komfuret og stadig følge med, tale med middagsgæster ved spisebordet eller når børnene leger i stuen. Fra køkken-alrummet er der ligeledes direkte adgang til flisebelagt delvist overdækket terrasse.

Udenfor er der fliser hele vejen rundt om huset med to sammenhængende terrasser, hvor I både har sol og læ og kan nyde en ugeneret tilværelse. Haven er lukket samt anlagt til at være nem at holde, og så får I også en carport.