Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01183
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
19.828 / 17.923
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1922
Ombygget
2017
Energimærke
C
Boligareal
92 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.277 kr.
Forbrug pr. mdr.
834 kr.

Danasvej 5, 3. 3.
1910 Frederiksberg C

TID
TIL
AFSLAPNING

Hvad er din prioritering? At erhverve en lækker, lys, rummelig og moderne lejlighed fyldt med bekvemmeligheder? I en smuk Frederiksberg-ejendom på attraktiv adresse tæt på Søerne? Her får du det hele! Den meget flotte ejendom undergik i 2016/17 en totalrenovering, og her opførte man denne lejlighed på 3. sal. og kan nu fremvise et vellykket resultat med lækre boliger, elevator fra gadeplan og lille gårdhave. For enden af vejen ligger Søerne, og dermed bor du meget tæt på et af Københavns mest attraktive åndehuller.

Denne lejlighed kan helt enestående prale med vinduer i dobbelt højde, placeret øverst oppe, i en gedigen zink-konstruktion. Således får du 3 ekstra siddepladser, det perfekte sted at slå sig ned med en god bog, en kaffe og fri udsigt til himlen. Boligen består af indbydende entré, lækkert badeværelse m. bruseniche, væghængt toilet, Vola armatur og vaskesøjle, stor stue, hvor det stilrene Svane-køkken er så fint integreret m. bl.a. Quooker og Siemens hårde hvidevarer, stort soveværelse samt værelse. Alt fremtræder nærmest nyt og med indbyggede skabe. Sælger har i den grad passet på boligen, og stort set alt fremtræder i perfekt stand. Boligen har naturligvis gulvvarme.

Der er kælderum, cykelkælder og i øvrigt fælleslokale med køkken, som kan lejes. Nemme parkeringsmuligheder og billig p-licens. Fra lejligheden får du 450 mtr. til metro, 500 mtr. til Vesterport Station, ca. 1 km til Tivoli og Rådhuspladsen. Tæt på Forum og iøvrigt en kort gåtur til den attraktive Gammel Kongevej og ikke mindst hippe Værnedamsvej, med de lækre specialforretninger, vinbarer og cafeer side om side. Kort sagt, en attråværdig og dog så rolig en beliggenhed.