Sagsdata

Sagsnr.
JNC01984
Kontant
4.650.000
Udbetaling
235.000
Brutto / netto
18.714 / 16.559
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1906
Energimærke
C
Boligareal
104 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.158 kr.
Forbrug pr. mdr.
800 kr.

Langøgade 17, ST.
2100 København Ø

SMUK
UNIK
LEJLIGHED

Unik lejlighed beliggende på stille vej med direkte udgang til egen terrasse og skøn solrig fælles have. Velkommen til Langøgade 17, en smuk herskabelig ejendom fra 1906 med et hyggeligt børnevenligt gårdmiljø. Det er en velfungerende ejerforening og med en beliggenhed med kort afstand til alt, er det den perfekte lejlighed.

Herskabelig stuelejlighed med højt til loftet og en planløsning med mange muligheder. Lejligheden indeholder en rummelig åben entré, stort lækkert køkken alrum med køkkenø, god skabsplads og egen direkte udgang til solrig terrasse og fælles have. Der er 2 stuer en suite; den ene med hyggelig pejs og sofa og spisebordsarrangement, som har flere fine detaljer såsom originale fyldningsdøre, plankegulve, smuk stuk og rosetter. Den ene stue benyttes i dag som værelse og har den smukkeste indbyggede reol. Endvidere er der stort soveværelse med view til gården og lille walk-in closet. Stort badeværelse med separat bruseniche i pæn stand. Fra entreen er der et kosteskab, hvor der i dag er installeret vaskemaskine og opmagasinering. Lejligheden har brugsret til stort kælderrum og der er ligeledes fælles vaskerum. Husdyr tilladt.

Her bor du lige ved de smukke grønne områder i Fælledparken, der har fået en fantastisk legeplads. Samtidig er der kun 10 min. gang til alle Østerbrogades spændende butikker og hyggelige spisesteder. Østerbros nye strandpark ligger i cykelafstand, ligesom der kun er en kort cykeltur til søerne og indre by. Endvidere kommende METRO station, som forventes at være klar 2020.