Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07917
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
23.454 / 21.215
Boligtype
Villa
Opført
1984
Energimærke
C
Boligareal
170 m2
Grundareal
1.068 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.734 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.141 kr.

Gl.Holte Gade 15
2840 Holte

SKØN
VILLA I
HOLTE

Det er i fantastiske omgivelser og med et væld af smukke tiltag, at I møder denne skønne familievilla i Holte. Stueetagen har gennemgået en yderst betagende modernisering ved hjælp af en arkitekt, så alt står nu i en lækker stand – gennemsyret af flotte detaljer. Velkommen til Gammel Holte Gade 15. Hjemmet er præget af en ganske særlig forbindelse mellem ude og inde, hvilket især bemærkes i sommerhalvåret. Her åbnes alle vestvendte terrassedøre op til den store træterrasse, der formår nærmest at forøge boligarealet, da den strækker sig i hele husets længde.

De fem dobbeltdøre mod vest leder alle fra fortrinlige opholdsmiljøer – eksempelvis er uno form-køkkenet rykket til en åben position efter renoveringen, som tilmed supplerede etagen med fantastiske Dinesen-planker i 30 centimers bredde. Hjemmets kok forkæles derudover af hårde hvidevarer fra Gaggenau og en Fisher & Paykel-skuffeopvaskemaskine. Opholds- samt spisestue og køkken forenes i ét familiemiljø, og dertil byder etagen på et værelse, et badeværelse og et bryggers. Det skal endvidere fremhæves, at hele planet nu har gulvvarme efter selvsamme modernisering.

På førstesalen finder I et master bedroom, der er renoveret i 2014, og her er der et Tvis-indbygningsskab. Trægulvet leder ud på en åben repos, der kan tage form som et multirum eller et kontor, og endelig har I glæde af endnu et værelse og et badeværelse med dobbelthåndvask. Den dejlige, sydvestvendte have rummer frugttræer og bærbuske, så der er noget for både øjne og smagsløg. I har tilmed fornøjelse af flere hyggekroge med en pæn og velovervejet beplantning. I får også en dobbeltcarport, en indkørsel og et fuldisoleret skur. I er placeret på en hyggelig gade nær Søllerød Naturpark, hvorfra der er mindre end 500 meter til børnepasning, og cirka halvanden kilometer til Trørødskolen. Motorvejen nås på tre minutters kørsel. Book en fremvisning.