Åbent hus: 15/9 kl. 11:30-11:50

Sagsdata

Sagsnr.
JN07911
Kontant
4.750.000
Udbetaling
240.000
Brutto / netto
18.581 / 16.808
Boligtype
Villa
Opført
1963
Energimærke
E
Boligareal
112 m2
Grundareal
1.005 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.017 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.382 kr.

Skovly Mark 36
2840 Holte

TÆT PÅ
SKOLE
OG SKOV

Søger I en bolig med en god planløsning? Så skal I vende blikket mod denne etplansvilla i Øverød, hvis praktiske indretning, med tre værelser og et skønt opholdsmiljø, giver jer plads til såvel privatliv som socialt samvær med familien.

Ejendommen fra 1963 præsenterer sig med en gul murstensfacade og et mørkegråt tag. Dertil hører også en carport og et skur. Indenfor bydes I velkommen i en entré med plads til at hænge overtøjet i det indbyggede skab. Herfra udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Husets hjerte er den indretningsvenlige stue med brede vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind, mens den hyggelige brændeovn bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Her kan I både etablere et spiseafsnit i den ene ende og placere en sofagruppe i den anden. Køkkenet (som kan sammenlægges med stuen) er udstyret med rigelig opbevaringsplads bag de hvide skabslåger, en mindre spisekrog og gængse hvidevarer, så I får gode rammer til madlavningen. De tre regulære værelser byder på skabsplads og mange muligheder – hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et badeværelse med badekar, terrazzogulv og ovenlysvindue, mens boligen fuldendes af et bryggers med vaskefaciliteter.

Udenfor venter en solrig og ugeneret grund med rig mulighed for at skabe jeres egen grønne oase – hvad end I drømmer om en lækker urtehave eller frugthave. Herude er også tre fliseterrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten. I hverdagen er der under 500 meter til skole, daginstitution og bus, ligesom I får kort afstand til naturskønne områder såsom Rude Skov. Desuden kan cykelturen til Holte Midtpunkt og S-togsstationen klares på under 10 minutter. Endelig får I hurtig adgang til motorvej, mens det tager omtrent 20 minutter at køre til København Centrum.

Ring for en fremvisning.