Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01907
Kontant
2.380.000
Udbetaling
120.000
Brutto / netto
9.345 / 8.357
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2007
Energimærke
B
Boligareal
89 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.688 kr.
Forbrug pr. mdr.
500 kr.

Duemosepark 6
3520 Farum

UDSIGT
TIL
MARKERNE

Virkelig dejlig lejlighed med ganske unikt lysindfald. Når du kommer op af den udvendige trappe, ankommer du direkte på din store privat altan. Denne altan har udover indgangsdøren også en dør direkte fra køkken alrum. Idet du træder ind i lejligheden bliver du mødt af det gennemgående lys og direkte udsigt til markerne igennem lejligheden – det er virkelig skønt. Tilmed giver ovenlysvinduer i køkken alrum, endnu mere lys.

Lejligheden er indrettet med et åbent køkken alrum, hvor spisestue har direkte udgang til altan. Køkkenet er delvist åbent til stuen, med en hyggelig halvvæg, som indbyder til at fungerer som buffet eller hvor dine gæster kan stå med en drink, mens du laver maden klar. Stuen byder på endnu en altan – denne med skøn udsigt ud over markerne og med træer i horisonten. På den måde kan du virkelig følge med i årstidernes skift. Der er et stort lækkert badeværelse med brus og vaskemaskine. Dejligt soveværelse og et børneværelse, begge med gode indbyggede skabe. Da der er to altaner, har du sol muligheder hele dagen.

E/F byder på skøn legeplads til børn eller børnebørn, gode parkeringsmuligheder, nærhed til både skøn natur og gode offentlige transport muligheder.