Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01187
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1908
Energimærke
D
Boligareal
150 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1

Vesterbrogade 198, 5. TV.
1800 Frederiksberg C

LAV BOLIG-
YDELSE &
UDSIGT

Bemærk: LAV BOLIGYDELSE. Altan mulig. I formidable omgivelser på Vesterbrogade 198 bliver I mødt af denne sublime og yderst indbydende lejlighed, som I nu kan blive de næste ejere af. Her kan I se frem til en fantastisk bolig, der både nyder godt af lysindfaldet fra de mange vinduespartier og som samtidig ligger suverænt nær byens pulserende byliv og Frederiksbergs mange grønne arealer. Fra adressen kan I spadsere til Frederiksberg Have og Søndermarken, mens Vesterbrogade bugner af specialforretninger og flere spændende spisesteder. Spændende Carlsberg-byen er nær. Metro på Platanvej åbner snart, ligesom Stort Grønttorv med cafemiljø er på trapperne.

I bosætter jer i en flot ejendom og får her brugsret til et kælderrum, ligesom der er et hyggeligt fælles gårdmiljø, som er til fri afbenyttelse. Lejligheden finder I på femte sal, og fra første skridt indenfor fornemmer I straks den skønne atmosfære, som der hersker i alle rum. Endvidere er der over alt kræset for detaljerne med blandt andet Dinesen egetræsplankegulv i alle rum på nær badeværelset med klinkegulv, og så er der valgt køkken- og badelementer fra eksklusive Boffi.

I alt venter der to værelser, som har en ideel størrelse og begge er beriget med faste skabe. Badeværelset fremtoner yderst flot og stilrent med det hvide grebsfrie møbel samt med den glasafskærmede bruseniche, og så er der gulvvarme. Ved siden af badeværelse venter det praktiske bryggers med vaskefaciliteter, inden I når til det centrale rum, hvor køkken-alrum og stue er i åben vinkel-forbindelse. Her kan I tilberede middagen i det elegante køkken, og efterfølgende bringe maden hen omkring spisebordet som med fordel kan placeres nær de mange vinduespartier i karnappen. Slutteligt kan I samle jer i de komfortable møbler og nyde synet og varmen fra den stemningsskabende pejs. Altanprojekt er iværksat. Dog ikke bestilt på denne lejlighed endnu, men kan etableres.