Åbent hus: 15/9 kl. 14:10-14:40

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01429
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
23.454 / 21.096
Boligtype
Villa
Opført
1940
Ombygget
1942
Energimærke
D
Boligareal
148 m2
Kælder
52 m2
Grundareal
700 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.029 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.334 kr.

Kongevejen 75B
2800 Kongens Lyngby

BYHUS
MIDT I
NATUREN

Hvis du ønsker et hus i gåafstand til Sorgenfri slotspark, Lyngby sø, Lyngby Hovedgade, landets bedste skoler samt s-togstation, så finder du ikke en bedre beliggenhed end denne ejendom. Huset er genbo til Frilandsmuseet og ligger i det smukke og grønne Kongens Lyngby. Huset er indrettet i fire forskudte planer, hvilket giver det en særlig sjæl.

Det er bygget i en tidlig funkis stil og er kendetegnet ved sublim rumfordeling, højt til loftet og stort lysindfald i alle rum. Arkitektens oprindelige tanker om at skabe et elegant og minimalistisk hus er bevaret og huset er nænsomt renoveret gennem årene. I de fleste rum er der originale gulve og den oprindelige stuk i stue og køkken-alrum er bevaret. Huset byder i stueetagen på en inviterende entre, smuk pejsestue og et dejligt køkken-alrum. Der er et nyere badeværelse med gulvvarme på mezzaninen og her er også to store og lyse værelser med indbyggede skabe. På første sal er der endvidere et stort soveværelse, ligeledes med indbyggede skabe. I kælderetagen er der badeværelse, vaskekælder og opholdsrum med gulvvarme og klinker på gulvet.

Husets udearealer er et kapitel for sig. Huset er perfekt placeret på grunden. Ud mod vejen er der anlagt parkeringsplads til to biler. Bag det smukke grønne hegn ligger husets gårdhave, hvor der blandt andet er plads til trampolin til børnene. Den egentlige have ligger bagved huset og vender mod sydvest. Der er sol på træterrassen hele dagen. Haven blomstrer fra maj til september og et gammelt æbletræ giver mulighed for lidt godt til ganen.