Åbent hus: 15/9 kl. 13:00-13:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02029
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
25.402 / 22.846
Boligtype
Villa
Opført
1975
Energimærke
E
Boligareal
174 m2
Kælder
96 m2
Grundareal
1.422 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.044 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.384 kr.

Stengårds Alle 39A
2800 Kongens Lyngby

KVALITETS-
VILLA I TRE
PLAN

For enden af en stille blind vej, i det børnevenlige Stengårdskvarter, finder I denne gulstensvilla fra 1975, som nu kan blive jeres. Her kan I se frem til et kvalitetsbyggeri i tre plan med masser af plads til familien samt højt til loftet alle steder, mens der udenfor venter jer en dejlig, stor have, hvor I kan nyde tilværelsen – velkommen til!

Stueplanet indeholder et lyst og hyggeligt køkken-alrum, der prydes af elementer i neutrale farver. Her er godt med skabsplads til køkkenremedierne, mens alrummet let kan arrangeres med et dejligt spiseafsnit nær de brede vinduespartier. Den tilstødende stue fremstår ligeledes pæn og indretningsvenlig, og der er endda en velfungerende pejs – denne bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Ydermere møder I et værelse samt et gæstetoilet med gulvvarme. Førstesalen er beklædt med trægulv og giver jer fire værelser, hvoraf ét fungerer som et gennemgangsværelse i sin nuværende form, mens et andet har adgang til et walk-in-closet. Der er også et rummeligt badeværelse med gulvvarme, mens kælderen råder over et bryggers, et badeværelse og fire disponible rum med mange brugsmuligheder.

Udenfor får I fornøjelsen af en frodig, lukket grund med mange frugttræer, et drivhus samt en charmerende havedam med fisk, hvorfor udelivet har rigtig gode betingelser. Familiens yngste kan mundtre sig med leg og boldspil på græsplænen, og det er tilmed let at etablere en terrasse i den solrige baghave. Til ejendommen hører desuden en carport, et redskabsskur samt en dobbeltgarage med tilhørende kælder med et gæstetoilet. I kommer til at bo tæt på naturskønne områder og hverdagens fornødenheder. Både daginstitution, Stengården Skole, indkøbsmuligheder samt offentlig transport i form af busser og S-togsstation findes inden for lidt over én kilometer, og pendleren kan glæde sig over få minutters kørsel til motorvejen.