Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07908
Kontant
11.500.000
Udbetaling
575.000
Brutto / netto
44.930 / 40.119
Boligtype
Villa
Opført
1911
Ombygget
1974
Energimærke
E
Boligareal
266 m2
Kælder
151 m2
Grundareal
1.138 m2
Stuer/Vær./Etager
3/8/2
Ejerudgift pr. mdr.
14.651 kr.
Forbrug pr. mdr.
4.053 kr.

Gl Strandvej 232
3050 Humlebæk

CHARME
VED
ØRESUND

Nu har I chancen for at overtage denne charmerende ejendom på Gammel Strandvej 232 i Humlebæk. Stedet emmer af velovervejede løsninger og karakteriserer sig ved et betagende vue over Øresund. Med syv værelser og fire badeværelser er her rum til den pladskrævende familie eller flere generationer under samme tag. Elegancen markeres ved ankomst med boligens mange fine detaljer såsom småsprossede vinduer og synligt bindingsværk. Inden døre overholdes løftet om kvalitet, hvor hallen udmærker sig med et flot gulv og en svungen trappe med udskæringer.

Køkkenet, med Gaggenau hvidevarer, er stilrent med enkle fronter ledsaget af en stålbordplade, og ved køkkenhalvøen med kogezonen kan der arrangeres et par barstole. Der er desuden åben forbindelse til spisestuen med buet dobbeltdør til terrassen og franske døre til de to stuer en suite. Stueplanet afrundes af et værelse, mens der venter jer en større soveafdeling på førstesalen bestående af fem værelser, ét af dem med udgang til en altan. Det er ligeledes heroppe, at I finder to af badeværelserne, begge tilsvarende husets designmæssige udtryk. En etage oppe kan I se frem til endnu et køkken-alrum samt et værelse og badeværelse mere. Den storslåede udsigt kan ses flere steder inde fra huset, og den synes især imponerende fra første og anden sal. Slutteligt får I en kælder, som rummer et badeværelse og en stor række disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Glæd jer til at træde ud i den henrivende have, hvor solens stråler nydes til fulde på terrassen, mens de mindste kan more sig på græsplænen. I råder også over en garage.

Nærområdet byder selvsagt på smuk natur, ikke mindst gåture langs kysten, men også Laveskov er i nærheden. Humlebæk Skole, daginstitution og indkøb nås til fods, mens pendleren kan glæde sig over at kunne nå togstationen på cykel og motorvejen på under ti minutter i bil.

Bestil en fremvisning.