Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07918
Kontant
3.395.000
Udbetaling
170.000
Brutto / netto
13.373 / 12.095
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1935
Energimærke
E
Boligareal
112 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.822 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.426 kr.

Rønnebærvej 12, ST. TV.
2840 Holte

LÆKKER
BOLIG
I HOLTE

Central beliggende lige ved Holte Midtpunkt og samtidig med dejlig natur i kort spadsereafstand finder I denne flotte og charmerende herskabslejlighed. Her er tale om en lys og meget rummelig femværelses ejerlejlighed med en god planløsning, og boligen ligger nemt tilgængeligt i et højt stueplan uden indkig fra gaden. I skal end ikke krydse vejen for at være ved Holte Midtpunkts butikker, supermarkeder og caféer, og beliggenheden giver jer såvel gåafstand til skoler som til Vejlesø, Furesøen, Geelskov og Rude Skov.

Skal I videre omkring, er der godt fem minutters gang til S-tog med lidt over tyve minutter til København, og foretrækker I egen bil, er der altid en ledig offentlig parkeringsplads lige i nærheden. Herudover er det muligt at leje egen parkeringsplads eller købe garage i ejendommens gård. Den fine gamle rødstensejendom fra 1935 har en velfungerende ejerforening, og huset fremstår i pæn og indbydende stand udefra. Inden døre kan I glæde jer til en meget lys bolig med størstedelen af vinduerne vendt mod vest. Boligen, som bindes sammen af en entré og en fordelingsgang, har fået malet alle flader og paneler, og de smukke originale gulve er nyslebne, og desuden er der foretaget efterisolering ved de fine paneler under vinduerne.

Lejligheden byder på to stuer en suite, hvoraf den ene har udgang til den vestvendte altan. Herude får I hyggeligt udemiljø med et fint overblik over nærområdets liv. Der er desuden udgang til altanen fra det ene af boligens tre værelser. Yderligere får I et pænt køkken med plads til vaskemaskine samt et godt flisebadeværelse. Både køkkenet og badeværelset har vinduer mod gården, så der nemt og hurtigt kan luftes ud. Lad os byde på en fremvisning, hvor I selv kan opleve den lyse bolig og de dejlige omgivelser på første hånd. Kontakt. Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, Holte og aftal en fremvisning af Rønnebærvej 12, st. tv.