Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02033
Kontant
7.195.000
Udbetaling
360.000
Brutto / netto
28.268 / 25.395
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1917
Ombygget
2015
Energimærke
E
Boligareal
142 m2
Kælder
5 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/3
Ejerudgift pr. mdr.
3.834 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.012 kr.

Otto Mønsteds Plads 11B, 3. TH.
1563 København V

UNIK
CENTRALT
HISTORISK

Allerede når du ankommer til Otto Mønsteds plads, bliver du betaget af dette smukke og majestætiske palæ. Ejendommen er over 100 år gammel, og har en historisk fortid som prominent domicil. Efter en nænsom gennemrenovering i 2015 er ejendommen blevet til en unik og smuk boligejendom. Alle 64 lejligheder er forskellige og byder på hver sin charme.

I hver lejlighed går moderne kvalitetsløsninger hånd i hånd med en særlig historisk atmosfære som man med det samme fornemmer, når man træder ind i den meget smukke og store indgangshall. Det er en oplevelse i sig selv at ankomme hjem via den brede stentrappe. Lejligheden der nu udbydes, ligger på 3. sal som man kommer op til ad trapper eller med elevator. Denne rummelige treværelses lejlighed på 142 kvadratmeter, har kun haft én ejer siden etableringen i 2015 og fremstår som ny. Der er to store stuer ensuite med kig til havnefronten ved Kalvebod Brygge. Begge rum nyder desuden godt at et smukt lysindfald fra sydvest via høje, hvælvede palævinduer som vidner om ejendommens historie. Fra stuerne er der åben forbindelse til entreen og videre til lækkert unoform køkken med corian bordplade og Vola armatur, hvilket går igen i det store lækre badeværelse, hvor der også er vaskesøjle. Stort soveværelse med god skabsplads og meget smukt udgangsparti til altanen, hvor du om sommeren kan nyde sommersol fra morgenstunden til lidt over middag. Med solen og stilheden på altanen har man sin egen oase, selvom man befinder sig meget centralt i København.

Der er kort til Kalvebod Brygge, BLOX, Christiansborg og det pulserende liv omkring strøget. Tivoli og Glyptoteket ligger lige om hjørnet. Helt ekstraordinært, finder man i ejendommen en lang række fællesfaciliteter som med glæde benyttes af ejerne. Der er træningscenter, biograf, spa, sauna og desuden to gæstelejligheder som kan lejes til meget rimelig pris. Disse faciliteter, samt en meget hyggelig og flot gård er medvirkende til at naboer mødes og giver et ret unikt sted at bo.