Åbent hus: 20/10 kl. 12:00-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02014
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
32.147 / 28.403
Boligtype
Villa
Opført
1951
Energimærke
D
Boligareal
204 m2
Kælder
18 m2
Grundareal
630 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.703 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.690 kr.

Sophus Bauditz Vej 13B
2800 Kongens Lyngby

FOR ENDEN
AF LUKKET
VEJ

I et attraktivt kvarter i Kongens Lyngby møder I denne flotte familievilla, der breder sig over flere plan med gennemtænkte detaljer og en lækker indretning, som er tilpasset den moderne families behov. I kommer til at bo velplaceret nær rekreative naturområder som Lyngby- og Bagsværd Sø og Lyngby Åmose, mens I har byens komfort, Lyngby station samt dagligvarebutikker tæt på. Derudover har I også både Engelsborgskolen og daginstitution i gåafstand.

Boligen ligger på en lukket villavej og præsenterer sig med en strømlinet facade, hvor en smuk fordør i egetræ byder jer velkommen indenfor i den rummelige villa. I 2015 valgte man at slå spisestue og stue sammen for at skabe en mere åben indretning, og her blev der lagt nyt trægulv i børstet eg fra Trækompagniet. Generelt har boligen trægulve af forskellige art, herunder originale gulve på den ene etage, mens flere rum også har flisegulv og gulvvarme. I 2012 blev badeværelset i stueetagen i øvrigt renoveret med Arne Jacobsens designklassiske Vola-armaturer, brusehoveder samt tilbehør, og samme år fik man installeret nyt naturgasfyr. Indretningen fordeler sig med køkken samt integreret spisestue og stue i nedre stueplan, hvor begge rum har udgang til haven. Herudover består etagen af et toilet og et bryggers med Miele-vaskefaciliteter og et disponibelt rum. Ovenpå i stueplan finder I to værelser og et badeværelse, mens førstesalen består af tre værelser og endnu et badeværelse. I får altså nogle gode soveafdelinger, så det er oplagt at lave en børne- og forældreafdeling.

Haven er ugeneret med en vidunderlig udsigt over området, og her er flere skønne solkroge og en idyllisk overdækket terrasse, så I altid kan sidde udenfor. De mange grønne planter og farverige blomster bidrager til den charmerende atmosfære. Foran huset er der etableret en dobbeltcarport, så biler og cykler kan holde i tørvejr.