Sagsdata

Sagsnr.
JNL02000
Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Brutto / netto
34.153 / 29.858
Boligtype
Villa
Opført
1970
Energimærke
D
Boligareal
188 m2
Kælder
31 m2
Grundareal
2.551 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.282 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.526 kr.

Mellemvej 14, Jonstrup
2750 Ballerup

BOLIG-
DRØM
VED SØ

Den flotte, arkitekttegnede villa på 188 kvadratmeter slænger sig langs søens bred, og med en sirlig, ført pen er den tegnet og designet til de naturskønne omgivelser. Boligen gennemgik fra 2001-2008 en større renovering. Den er unik, lys og højloftet, og der er udsigt til jeres egen sø fra alle rum. Året rundt kan I betragte det varierende dyreliv og planterne, der som et mesterværk pryder omgivelserne med naturens vidunderlige farveskala. Når sommersolen luner, kan I sidde på terrassen ved søens bred eller på den overdækkede del, der synes at forlænge årstiden – velkommen til Mellemvej 14 i Ballerup.

I overtager en indflytningsklar bolig med et væld af gennemtænkte og æstetisk behagende detaljer, som en frihængende trappe mellem de to etager, et syv meter højt vinduesparti i stuen med automatisk solafskærmning og udvendige markiser. Rummene fordeler sig i overetagen med køkken-alrum, tre værelser og et badeværelse samt en balkon i hele husets længde. Underetagen byder sig til med den fantastiske stue, et værelse, badeværelse samt bryggers, og så er her en fristende vinkælder samt adgang til et velindrettet værksted. I får en grund på omkring 2500 solrige kvadratmeter, hvor en stor del af grunden består af den eventyrlige sø, som er omkranset af træer, hvilket bidrager til en biodiversitet, der viser sig i dyre- og plantelivet. Et overløb fra søen sikrer at vandstanden er stabil. Søen er skabt af istiden og har egen tømmerflåde, så I nemt kan komme over på den anden side, hvor grunden fortsætter. Ved boligen finder I en velanlagt, sydvendt fliseterrasse samt en sydvestvendt terrasse i træ, der er anlagt udover søen. Tilmed er der en petanquebane, et fint brændeskur og en nymalet carport med automatisk belysning og plads til to biler.

I bosætter jer i et roligt kvarter med mange rekreative områder i nærheden som Flyvestation Værløse, Jonstrup Vang og Hareskoven. Herudover er der både skole, daginstitution og dagligvarebutikker tæt på. Der er 30 minutter i bil til København, ligesom I har nem adgang til offentlig transport.