Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07899
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
19.658 / 17.784
Boligtype
Villa
Opført
1961
Ombygget
1969
Energimærke
G
Boligareal
161 m2
Grundareal
1.012 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.474 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.391 kr.

Troldager 3
2950 Vedbæk

LUKKET
VILLAVEJ
I TRØRØD

60ernes gedigne håndværk kommer pænt til udtryk i denne etplansvilla fra 1961, som er så velholdt, at I kan rykke direkte ind. Villaen ligger på en lukket vej i Trørød med hverdagens fornødenheder indenfor tre kilometers afstand og kun en halv time nord for centrum af København. Villaen har et tidstypisk udtryk med sine gule mursten og træfacade, de brede vinduespartier samt flade tag. De fem værelser er opdelt i to afdelinger, der hver især huser et flisebadeværelse. De to værelser i den nordlige fløj har begge terrassedør, ligesom der er tilknyttet et lille tekøkken og egen indgang, hvilket gør afsnittet oplagt til teenagerne i familien. Bryggerset er stort, så I både har plads til vaskefaciliteter, opbevaring og ekstra fryseskab.

Bryggerset er praktisk forbundet med køkkenet, så I blot kan stille skoene og gå direkte ud i køkkenet og tømme indkøbsposerne. Køkkenet har masser af skabsplads og rummet ligger centralt i boligen, og bliver således husets hjerte, hvor madlavning, lektielæsning og en snak om dagens oplevelser alle kan finde sted. Dertil kommer en skøn stue, der imponerer med sine lyse omgivelser takket være vinduespartierne mod syd, der strækker sig fra gulv til loft. Den 1012 kvadratmeter store grund byder på en have, hvor I med fordel kan anlægge en stor terrasse, uden at det indsnævrer børnenes mulighed for leg på plænen.

Beliggenheden er særdeles god for børnefamilien med under to kilometer til supermarked, daginstitution og Trørødskolen, der er én af Danmarks bedste kommuneskoler. I nærområdet finder I desuden Trørød Torv, idrætsfaciliteter samt Maglemose og Trørød Skov, der indbyder til en søndagsspadseretur. Ligeledes kan I cykle til kysten, og for den videre færd ud i landet ligger motorvejstilkørslen knap tre kilometer væk.

Kontakt os for en fremvisning.