Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01190
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1969
Energimærke
D
Boligareal
153 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2

Bianco Lunos Alle 6, 4. 4.
1868 Frederiksberg C

TAG-
TERRASSE
ROLIG GADE

På en stille sidevej til Gammel Kongevej finder I denne unikke lejlighed i to plan på 4. og 5. sal med udgang til en ca. 20 m2 virkelig skøn vestvendt privat tagterrasse. Elevator i ejendommen.

Beliggenheden er attraktiv og særdeles efterspurgt, og her er du på toppen med en solrig, stor tagterrasse, og kun få skridt fra Gammel Kongevej. Særligt medfølger der til denne forening et privat parkeringsområde efter først til mølle princippet med tilhørende mulighed for yderligere gæsteparkering. Dette er et kæmpe plus! Udover den rigtige beliggenhed, får du en rummelig lejlighed med en særpræget indretning.

Lejligheden er resultatet af en sammenlægning af to lejligheder. Dette gør den spændende og anderledes, og med en fantastisk, lys stue/køkken med direkte udgang til tagterrassen fra ejendommens 5. sal. Bemærk at bryggers reetableres til tidligere toilet. Der skal forventes udgift til nyt badeværelse. Hele lejligheden er meget reel, og her er absolut basis for at gøre en skøn bolig helt fantastisk.