Åbent hus: 20/10 kl. 11:45-12:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01998
Kontant
11.000.000
Udbetaling
550.000
Brutto / netto
44.430 / 39.496
Boligtype
Villa
Opført
1934
Energimærke
C
Boligareal
191 m2
Kælder
122 m2
Grundareal
757 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/3
Ejerudgift pr. mdr.
8.438 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.401 kr.

Ordrupdalvej 9
2920 Charlottenlund

KlASSISK
FAMILIE-
VILLA

Det yderst attraktive Skovgårdskvarter byder på alt, hvad en moderne familie har brug for. På kun ca. 15 min. kan I både nå daginstitutioner, særdeles gode skoler og offentlig transport i form af Ordrup og Charlottenlund Station – der hurtigt bringer jer til København. Villaen er smukt placeret i lidt af et smørhul tæt på Ordrup Park og Ellemosen. Nærområdet er spækket med rekreative muligheder, både i form af ridning, spejder, Skovshoved Idrætsanlæg, ligesom Dyrehaven og Bernstorffsparken er tæt på.

Ejendommen er opført i 1934, og er med sine 191 m2 en formidabel 6 værelses familievilla, der fik nyt tag i 2008. Med sin unikke, vintage stilretning og originale detaljer i form af smukke paneler og højt til loftet, emmer boligen af en hjemlig atmosfære. De store og stilfulde vinduespartier med rammer af teak giver et fantastisk lysindfald og sol hele dagen. Huset har en storslået hall med separat garderobe, en lille mellemgang fører til et charmerende spisekøkken, hvis elementer er bevaret i en skøn 70’er retro stil. Samt til et fint gæstetoilet. Resten af stueetagen består af 3 storslåede stuer og en god overdækket terrasse med direkte adgang til haven.

Indretningsmulighederne i villaen er mange, alt efter jeres drømme og behov. I kan bruge en af stuerne til at indrette spisestue, husets hjerterum, der bliver familiens naturlige samlingspunkt. Her kan I få mange gode snakke om dagligdagens aktiviteter, lave lektier og samles til fødselsdage. Førstesalen byder på 3 gode værelser med indbyggede skabe samt badeværelse med bruseniche og badekar samt gulvvarme. To af soveværelserne har udgang til en fin altan, med mulighed for at nyde både sol og udsigt.
Kælderen er godt disponeret med værksted, garage, vaskerum og mulighed for opbevaring. Haven på den 757 m2 grund er som en malerisk lille solrig oase, med hyggekroge, frugttræer og smukke bede. Boligen er opvarmet med en luft til vand varmepumpe, hvilket både er en billig og miljøvenlig opvarmningsform. Der er derudover kraftudtag udendørs til brug for bl.a. opladning af el-bil.