Sagsdata

Sagsnr.
JN07921
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
28.313 / 25.185
Boligtype
Villa
Opført
1970
Energimærke
C
Boligareal
159 m2
Kælder
46 m2
Grundareal
1.200 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.115 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.431 kr.

Gammel Holtevej 104B
2840 Holte

EKSKLUSIV
KVALITETS
-VILLA

Schwanenflügel-villaen i Gammel Holte er gennemgående udført med fokus på moderne kvalitet og komfort, og der er velovervejede detaljer overalt. Tilmed følger en funktionel planløsning med fire værelser, en charmerende have og en familievenlig beliggenhed for enden af fredelig og lukket stikvej.

Såvel huset som haven er gennemgribende istandsat, og her er ikke en finger at sætte på hverken indretning eller materialevalg. Udenfor er den flotte dobbelcarport specialfremstillet i 2011. I 2015-2016 er der udført omfattende anlægsarbejde med granitsten og -fliser, imens der i 2019 er lagt nyt naturskiffertag inklusiv undertag og ny isolering af et stort loftsrum. Ydermere er alle vinduer samt facade- og dørpartier i massiv mahogni fra Jægerspris-Vinduet, der passer elegant til de hvide husmure. Kort sagt er hjemmet altså vedligeholdelsesvenligt og lige til at flytte ind i. De detaljerige elementer fortsætter indendørs, hvor der eksempelvis er installeret massive fyldningsdøre fra Vahle samt nyt køkken og indbygningsskabe i alle værelser fra anerkendte Kvänum for et ensartet udtryk i 2012. Køkkenets hvide, klassiske fyldningselementer skaber en ganske særlig atmosfære, der nydeligt passer sammen med det opvarmede klinkegulv, der breder sig til alrummet. Det åbne rum er genialt ved gæstebesøg og på hverdagsaftener, da der virkelig kommer samling på selskabet. Fra alrummet er der udgang til den sydvendte del af terrassen, mens I tilmed har åben forbindelse mod den indbydende stue. Til de rolige hyggestunder kan I tænde op i pejseindsatsen fra Philip Pejse. I vil ligeledes bemærke, at gulvet nu beklædes af et fint og velholdt egetræsparketgulv, som skaber en varm atmosfære. Den rummelige entré åbner op til gæstetoilettet og hjemmets fire værelser, hvoraf to er niveauforskudte, hvilket også er tilfældet for badeværelset med gulvvarme og fliser fra Fired Earth. Endelig mangler blot den tørre og anvendelige kælder, der er istandsat med klinkegulv samt indbygningsskabe og vinskab fra henholdsvis Vahle og Kvänum. Den betagende have er ideel for børnefamilien, da her er rig plads til boldspil, mens de ugenerede og solrige terrasser kan indtages til afslapning. Grundet en høj placering på grunden har man udsigt til skov og grønne områder.

Beliggenheden for enden af den fredelige og lukkede stikvej placerer jer ganske nær Søllerød Golfklub, Rude Skov og Trørødskolen.