Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07887
Kontant
2.795.000
Udbetaling
140.000
Brutto / netto
11.058 / 9.996
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1938
Energimærke
D
Boligareal
66 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.366 kr.
Forbrug pr. mdr.
312 kr.

Jensløvs Tværvej 11, 1. TV.
2920 Charlottenlund

LÆKKER
3´ER
M. ALTAN

Nu kan I blive de heldige ejere af denne indflytningsklare lejlighed, som har en rigtig herlig beliggenhed centralt i Charlottenlund. Boligen har hele tre altaner, og så er grundplanen veldisponeret i en grad, der gør den delevenlig såvel som velegnet for parret. Rundturen starter i køkkenet, hvor et enkelt udtryk møder jer med hvide fronter ledsaget af en flot bordplade. Med både under- og overskabe er her god plads til køkkenremedierne, og så er der tilmed levnet rum til en spisekrog, ligesom der her, den første altan er tilknyttet.

Fortsæt ind i stuen, som udsmykkes af stukkatur samt loftsrosette og beriges af et dejligt lysindfald fra det brede, sydvendte vinduesparti. Der er franske døre ind til det første værelse, og det er herfra den største af altanerne findes – denne er helt rigtigt orienteret i forhold til solen. Det andet værelse har en god størrelse samt tilknyttet en altan lig køkkenets. Lejligheden afrundes af et flot badeværelse med separat bruseniche.

I forbindelse med boligkomplekset er et grønt fællesareal, og søger I endnu mere natur, har I kun ganske kort gåafstand til Charlottenlund Slotshave og Skov, ligesom der heller ikke er lang til strandparken. Jeres nærmiljø kan desuden tilbyde en masse spisesteder, og I kan se frem til specialbutikker samt indkøbsmuligheder på Jægersborg Alle. Pendleren kan glæde sig over, at Charlottenlund S-togsstation nås på under fem minutter til fods. Motorvejen er under ti minutters biltur væk, og således kan I ankomme til Københavns Rådhusplads på under en halv time. Kontakt os i dag og bestil en fremvisning.