Åbent hus: 27/10 kl. 11:50-12:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02019
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.210 / 17.826
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2006
Energimærke
B
Boligareal
105 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.720 kr.
Forbrug pr. mdr.
654 kr.

Klaksvigsgade 8, 3. TV.
2300 København S

3V´ER
I SÆR-
KLASSE

På en af Islands Brygges mest attraktive adresser, finder du Nicolineparken – der byder på en lejlighed i absolut særklasse. Ejendomskomplekset er tegnet af Smith Hammer Lassen og opført i 2006. Her er tale om en ejendom i yderst høj standard, både hvad angår arkitektur og materialer. Det nyere byggeri tilbyder elevator, kælderrum, grønt gårdmiljø og parkeringskælder, hvor du har mulighed at tilkøbe en privat p-plads.
Du befinder dig i hjertet af det populære Islands Brygge med alt inden for rækkevidde. Om du har lyst til en tur til Havnebadet, en lækker kaffe på en af de mange stemningsfulde caféer eller shoppe i charmerende specialbutikker, befinder du dig i gåafstand til det hele. Området byder også på gode skoler og 700 meter til den nærmeste metrostation. Den centrale placering er med til at gøre din hverdag nem og overskuelig. Weekenden kan snildt bruges på en tur til Christianhavns Vold, Stadsgraven eller kanalerne ved Christianshavn. Med den nye Lille Langebro er det ingen sag at komme direkte til Københavns gamle bydel og på under 15 min. kan du gå til Tivoli og Rådhuspladsen.

Fra du træder ind, mærker du lejlighedens ekstra loftshøjde på 265 cm., som bidrager til fornemmelsen af lys, luft og rummelighed. Entréen er enkel og den minimalistiske elegance er gennemgående i boligen. De indbyggede skabe fra gulv til loft er, som resten af lejligheden, udført i et lækkert og indbydende design. Entréen fører til et lyst, italiensk designerkøkken, af navnet ASTER. Også her er der i høj grad kræset for detaljerne, der vidner om en moderne indretning, hvor komfort og funktionalitet er i fokus. Lejligheden er udstyret med Miele hårde hvidevarer, såsom stort skabskøleskab, opvaskemaskine, ovn, vaskemaskine og tørretumbler, samt en Gram skabsfryser. Køkkenets lyse elementer byder på masser af skabsplads med ekstra hylder og skuffer.
De åbne rum giver dig mulighed for at være sammen med familien og dine gæster samtidig med, at du forbereder middagen – som indtages i det hyggelige køkken-alrum. Stuen er velindrettet og lejligheden er planlagt til at kunne omdannes til en treværelses lejlighed. De smukke gulve i hvidolieret ask er i pæn stand, og giver boligen en hyggelig atmosfære. Som en forlængelse af stuen, har du adgang til en dejlig stor overdækket og møblerbar altan på 16 m2. Soveværelset rummer også et fantastisk lysindfald fra morgenstunden, og på den store altan kan du nyde eftermiddagssolen med et velfortjent glas vin eller en god bog. Badeværelset er indbydende, med marmor og gulvvarme.

Lejligheden er drevet af en god og velkonsolideret ejerforening, der sørger for løbende vedligehold. Der er f.eks. blevet malet opgange, renset altan facader, og der er tilknyttet fast gartnerservice af haveanlæg og legeplads.
Er du på udkig efter en lejlighed, hvor beliggenheden og standarden er i en særlig klasse – så kontakt os for en fremvisning.