Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07943
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
31.425 / 28.433
Boligtype
Fritidshus
Opført
1923
Ombygget
1992
Boligareal
59 m2
Grundareal
1.690 m2
Stuer/Etager
1/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.680 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.500 kr.

Rudesøvej 13
2840 Holte

HER KAN
DRØMMEN
LEVE

Drømmer I om en tilværelse i særdeles naturskønne omgivelser? Så er denne helårs byggegrund på 1.690 kvadratmeter for enden af Rudesøvej 13, lige noget for jer. Omkranset af Rude Skov til to sider og Rudesø mod syd, betages I hver eneste dag af den enestående udsigt samt freden, der sænker sig over matriklen.

Den sydvendte placering giver endvidere løfter om mange solrige timer under åben himmel, og med direkte adgang til skoven er der altid skyggefulde kroge, at finde på de varmeste dage. Skoven er også et formidabelt sted for børnene, at gå på opdagelse og lege gemmeleg. Det maritime liv kan ligeledes dyrkes ved søens bred, hvor der står en lille badebro. Det vil også være oplagt at anskaffe sig en kajak eller en robåd, så I får fuldt udbytte af nærheden til vandet. Grunden er helt forberedt til nybyggeri med opmåling, jordbundsundersøgelse samt tilladelse til fældning af træer. Der er tale om en helårsgrund, med en bebyggelsesprocent på 22,, hvor det er let at forestille sig et lækkert, arkitektonisk mesterværk med plads til hele familien, så alle jeres boligdrømme kan gå i opfyldelse. Der foreligger allerede en skitse udarbejdet af et arkitektfirma til inspiration.

I bosætter jer for enden af en lukket vej, med kort afstand til hverdagens fornødenheder. I kan således hurtigt gå eller cykle til Ny Holte Skole, daginstitution, sportsfaciliteter, offentlig transport og indkøb. Pendleren kan desuden glæde sig over den nemme tilkørsel til motorvejen.
Der forefindes et lille sommerhus på grunden, som skal fjernes i forbindelse med byggeriet.

Kan I se de mange muligheder? Kom og oplev den fantastiske grund med egne øjne – book en fremvisning.