Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01199
Kontant
11.900.000
Udbetaling
595.000
Brutto / netto
48.013 / 42.356
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1952
Ombygget
2003
Energimærke
C
Boligareal
156 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.022 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.220 kr.

Galionsvej 3, 3. 2.
1437 København K

LIEBHAVER
BOLIG PÅ
HOLMEN

Denne liebhaverlejlighed i to plan med storslået beliggenhed på Holmen og med en fantastisk udsigt over vandet kan nu blive jeres. Boligen er placeret i den prisbelønnede, arkitektoniske Torpedohal, og her er tale om et eksklusivt byggeri i gedigne materialer.

Træd ind på det massive, elegante Asketræ gulv fra Hørning gulve der breder sig over hovedparten af lejligheden. I betages straks af den utrolige rumfornemmelse, som er et resultat af det buede kiploft, der leder tankerne hen på bebyggelsens særlige udtryk. I køkken-alrummet er der gulvkonvektor og plads til nærvær. Det lækre køkken er fra BOFORM og er blandt andet udstyret med et amerikanerkøleskab fra Liebherr, der kan producere isterninger og har en sektion til vin. Således kan I finde en perfekt tempereret flaske frem til gæsterne, som betragter de kulinariske udfoldelser fra køkkenøen. De øvrige hvidevarer er fra Miele og skiftet i omtrent 2016. Fra alrummet er der udgang til en herlig altan, hvorfra vuet nydes til fulde. Badeværelset fremstår moderne og har gulvvarme samt dør til vaskefaciliteterne. Tredje salen har dertil to værelser, mens fjerdesal inviterer op til en hyggelig stue med udsigt over planet under. Udover førnævnte herligheder har lejligheden tilhørende kælderrum.

Om sommeren slår I dørene op til den sublime tagterrasse – forestil jer at sidde her til langt ud på aftenen, mens himlen over jer changerer i et væld af farver. I råder over en parkeringsplads, med adgang til Clever lader på indendørs P-dæk. bådplads, lige uden for døren og et kælderrum. I har endvidere mulighed for at være med i saunalavet, og samlet set er der et fantastisk sammenhold i området, der bærer præg af fordragelighed. Nærmiljøet er formidabelt for jer, der elsker at være aktive i naturen – meld jer ind i bådelavet og lån kanoerne, tag en daglig svømmetur, løb eller cykel ad stierne og slut af med at dase i solen. Skal I væk fra jeres oase, venter det pulserende bymiljø kun en kort cykeltur væk. Bestil en fremvisning.