Åbent hus: 20/10 kl. 10:00-10:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02037
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
24.245 / 21.564
Boligtype
Villa
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
281 m2
Grundareal
2.480 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
9.204 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.655 kr.

Høbjergkrogen 5
3460 Birkerød

UNIK
VILLA
V. SKOV

Med en fabelagtig placering i Birkerød, hvor I har fredede skovarealer op imod matriklen, finder I denne arkitekttegnede villa. Boligen byder på en funktionel planløsning med gennemtænkte løsninger, mange værelser og mulighed for liberalt erhverv, og så bidrager den høje beliggenhed med en skøn udsigt over byens tage mod vest.

Den fuldmurede ejendom fra 1973 har kun haft én ejer, hvilket bidrager til den velholdte indretning. I ankommer til en flot gårdsplads med et stort egetræ, og allerede her bemærker I, hvorledes huset er passet ind i det skrånende terræn. Gårdspladsen er ydermere belagt med teglklinker, mens huset er tegnet af de prisbelønnede arkitekter Ib og Jørgen Rasmussen, som også står bag Birkerød Rådhus. Man kan uden tvivl argumentere for en modernistisk inspireret stil, der kommer til udtryk gennem de skarpe vinkler og rene linjer. Herudover fordeler rummene sig fleksibelt, hvilket åbner op for mange muligheder, og så flyder ude og inde sammen på herligste vis – især på overetagen. Hjemmets 281 m2 fordeler sig over to plan, hvoraf underetagen har et disponibelt rum, et badeværelse med særskilt toiletrum og bruser samt tre værelser og et multirum med trappe op til overetagen, hvor forældresoveværelset med bad en suite befinder sig. Flere af de originale detaljer i hjemmet er velbevarede, og stuen såvel som køkkenet er vidunderligt forbundet med udearealerne med direkte udgang til tagterrassen, som nemt kan rumme sommerfesterne. Tectum-køkkenet står klassisk, og der er en fast spisebænk. Spisestuen har ligeledes indbygget inventar, som matcher boligen til fulde, og i stuen afrundes de pragtfulde materialevalg med synlige limtræsbjælker og massive trægulve i pitch pine.

I kommer til at bo roligt for enden af en blind vej nær Rude Skov, og på samme tid er I nær indkøbsmuligheder, stationen og Toftevangsskolen.